İşlemciyi 3600 yap, RAM'i 16, ekran kartını da 1650 Super yap 8 bin ediyor. İstanbul'daysan inventus'un mağazası da var diye biliyorum illa elden almak gerekiyorsa gidip alırsınız.
Kalan bütçeye de güzel bir monitör alırsın ve depolamayı artırırsın.
İşlemciyi 3600 yap, RAM'i 16, ekran kartını da 1650 Super yap 8 bin ediyor. İstanbul'daysan ınventus'un mağazası da var diye biliyorum illa elden almak gerekiyorsa gidip alırsınız.
Bana göre internetten almak çok daha mantıklı. Çok daha ucuza geliyor. Kendimde internetten aldım 2 güne geldi ve hiçbir sorunla karşılaşmadım. Referans olarak beni gösterebilirsiniz ailenize. Bence biraz ısrar edip internetten alın.
Bana göre internetten almak çok daha mantıklı. Çok daha ucuza geliyor. Kendimde internetten aldım 2 güne geldi ve hiçbir sorunla karşılaşmadım. Referans olarak beni gösterebilirsiniz ailenize. Bence biraz ısrar edip internetten alın.
Bence bu şekilde aşırı pahalı oluyor. GTX 1650'ye 4 bin lira verilmez, verilmemeli. Biraz bekleyip ikna etmeye çalışın ailenizi bence. Ya da Vatan'daki hazır sistemlerin stoğa gelmesini bekleyin.
Buradaki insanların %95'i hatta daha fazlası zaten internetten alıyor bilgisayar parçalarını. Bu arada attığım hazır sistemin firması inventus kaliteli bir firma, en az şikayet alan firmalardan.
Bence bu şekilde aşırı pahalı oluyor. GTX 1650'ye 4 bin lira verilmez, verilmemeli. Biraz bekleyip ikna etmeye çalışın ailenizi bence. Ya da Vatan'daki hazır sistemlerin stoğa gelmesini bekleyin.