R5 1600 GTX 1650 sistemi Kaça satarım?

Ryzen 5 1600 AF
Gigabyte GTX 1660 Super Gaming OC
Gigabyte B450M S2H
Corsair Vengeance LPX 2x8
High Power BR-DD 750W Gold
Crucial 480 GB M2 SSD
Wiew Sonic VC2458-C-MHD

Yukarıdaki monitör dahil sistemi 1.5 ay önce 17.000 TL'ye sattım. Aynı hafta içerisinde 12.999TL'ye Ryzen 5 5600 + 3060TI sıfır sistem toplayıp üzerine de 240 Hz monitör aldım. O yüzden her malın bir alıcısı vardır. Her zaman piyasa şartlarına göre fiyat vermenize gerek yok.

İnsanları kazıklamak çok güzel bir davranış hocam, devam.

İnsanları kazıklamak çok güzel bir davranış hocam, devam.

Terbiyeni takın istersen. Kimseyi kazıkladığım yok. Bilgisayarı satın almak için 5 arkadaş evime geldiler. Çayımı içtiler. Aralarından birisi yazılımcı diğeri de bilgisayar mühendisiydi. Tüm testlerini yapıp sistemi satın aldılar. Günümüz serbest piyasasında bu gibi durumlar çok doğal. Tekrar söylüyorum, her malın bir alıcısı vardır.

Not: Ben bilgisayarı sattığımda dolar 17 bandında ilerliyordu. Belki bir hafta içinde ekran kartları geçen yıl olduğu gibi %200 artacaktı. O zaman ben 17.000TL'ye sattığım bilgisayar ve monitör sistem ile belki ekran kartı dahi alamayacaktım.

Herkes uçuk fiyat koyuyor Türkiye'de insanlar çok anormal, aldıkları fiyatları geçtim ürünün güncel sıfır fiyatının üstüne satmaya çalışıyorlar.

Anakartı da B450M, A320M olarak düşündüm.
Yani 3k'lık malı 10k'ye koyunca herkes kendi malını kıymetli sanıyor:) baksana arkadaşa, 5k'lık ürüne 12k diyor🤣

Terbiyeni takın istersen. Kimseyi kazıkladığım yok. Bilgisayarı satın almak için 5 arkadaş evime geldiler. Çayımı içtiler. Aralarından birisi yazılımcı diğeri de bilgisayar mühendisiydi. Tüm testlerini yapıp sistemi satın aldılar. Günümüz serbest piyasasında bu gibi durumlar çok doğal. Tekrar söylüyorum, her malın bir alıcısı vardır.

Not: Ben bilgisayarı sattığımda dolar 17 bandında ilerliyordu. Belki bir hafta içinde ekran kartları geçen yıl olduğu gibi %200 artacaktı. O zaman ben 17.000TL'ye sattığım bilgisayar ve monitör sistem ile belki ekran kartı dahi alamayacaktım.
🤣🤣🤣 Eğer onlar bilgisayar ve yazılım mühendisleri ise ben de NASA astronotuyum kardeşim. Kıt bilgili biri bile bak mühendis demiyorum öyle biri bile bunların hepsine 10k bile vermez. Sen iyi postalamışsın çaktırma.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı