R5 1600 GTX 1660 Super sistemde GTA San Andreas oyundan atıyor

İşletim sistemi
Windows 11

furkan_yilmaz2

Zeptopat
RAM
16,0 GB
Ekran kartı
NVIDIA GeForce GTX 1660 SUPER
İşlemci
AMD Ryzen 5 1600 Six-Core Processor, 3200
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle oynadığım GTA San Andreas crack değildir. (Steam'den indirdim) Steam versiyonunu downgrade edip görseldeki oyunu düzelten modları indirdim ama oyunun ortasındayken beni oyundan atıyor. Ne yaparsam bu sorun düzelebilir?

Not: Oyunu downgrade ettiğim için gta-sa (Steam sürümü olan) açtığım için oyun açılış ekranında çöküyor ama downgrade versiyonu (GTA_SA)dan açtığımda modlar çalışıyor ama genede oyunun ortasında atıyor ne yapacağım?

Mod isimleri: Cleo, mod loader, silent patch, framerate vigilante, widescreen fix, project2dfx, Remastered GUI, sky GFX, ginput, Türkçe yama.

NOT 2: Tüm modları bu videodan kurdum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-01-07 121918.png
    Ekran görüntüsü 2024-01-07 121918.png
    27,2 KB · Görüntüleme: 39
  • Ekran görüntüsü 2024-01-07 121939.png
    Ekran görüntüsü 2024-01-07 121939.png
    30,5 KB · Görüntüleme: 38
  • Ekran görüntüsü 2024-01-07 121951.png
    Ekran görüntüsü 2024-01-07 121951.png
    10,2 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle oynadığım GTA San Andreas crack değildir. (Steam'den indirdim) Steam versiyonunu downgrade edip görseldeki oyunu düzelten modları indirdim ama oyunun ortasındayken beni oyundan atıyor. Ne yaparsam bu sorun düzelebilir?

Not: Oyunu downgrade ettiğim için gta-sa (Steam sürümü olan) açtığım için oyun açılış ekranında çöküyor ama downgrade versiyonu (GTA_SA)dan açtığımda modlar çalışıyor ama genede oyunun ortasında çöküyor

Mod isimleri: Cleo, mod loader, silent patch, framerate vigilante, widescreen fix, project2dfx, Remastered GUI, sky GFX, ginput, Türkçe yama.

Steam sürümünü modlayamazsın, o yüzden açılmıyor. Downgrade versiyonundan oynaman lazım.
hocam yanlış yazmışım pardon birdaha okurmusunuz?

Steam sürümüne mod kurmak elini ateşe sokmaktır.

Steam versiyonu mod kurulduğunda sık sık crash veriyor, mod kullanacaksan crack kullanmalısın.
hocam işte steamden indirdim sonra downgrade ettim ardından downgrade versiyonunun kısayolunu oluşturup ordan oynuyorum ama gene çöküyor

Not: Oyunu downgrade ettiğim için gta-sa (Steam sürümü olan) açtığım için oyun açılış ekranında çöküyor ama downgrade versiyonu (GTA_SA)dan açtığımda modlar çalışıyor ama genede oyunun ortasında atıyor ne yapacağım?

Bence modlarda bir sorun var ben crack oyuna yani downgrade edilmiş sürüme modloader, widescreen, project2dfx, cleo ve silent patch kurmuştum yağ gibi akıyordu oyun.

hocam işte steamden indirdim sonra downgrade ettim ardından downgrade versiyonunun kısayolunu oluşturup ordan oynuyorum ama gene çöküyor
Cleo'yu doğru kurdun mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı