R5 1600 + GTX950 ekran kartlı sistemi çalıştırdığımda görüntü alamıyorum

• Konuyu başlatan Emin11
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 1.294

Emin11

Centipat
Sistemi topladığımda ekrana görüntü gelmiyor. Her şey çalısıyor fakat klavye ve mouse ışığı yanmıyor. Yardımcı olur musunuz sistemi açamadım. Ekran kartım ASUS STRIX GTX 950.

Mutlaka yapmışsındır ama güç kaynağında 1 0 olmak üzere düğme var onu 1'e getirin.

hocam yaptım onun onu yapmassam bilgisayar çalışmaz zaten teşekkür ederim. Ama bilgisayar çalışıyor fanlar dönüyor ekrana görüntü gelmiyor klavye mouse ışığı yanması lazım yanmıyor.

Kardeşim şimdi senin sorunun %90 Power Supply ekran kartını çıkart eğer onboardan görüntü alırsan güç kaynagın yetmiyor demektir.

Kardeşim şimdi senin sorunun %90 Power Supply ekran kartını çıkart eğer onboardan görüntü alırsan güç kaynagın yetmiyor demektir.

Reis güç kaynağını kullanıyorum şu an aktif bir şekilde eski sistemimde herhangi bir sorun yok.

Sorun şu BIOS'a giremiyoruz sistem açılmıyor sadece çalışıyor işleme geçemiyor.

Reis güç kaynağını kullanıyorum şu an aktif bir şekilde eski sistemimde herhangi bir sorun yok.

Sorun şu BIOS'a giremiyoruz sistem açılmıyor sadece çalışıyor işleme geçemiyor.
Ayni sistemle ayni sorunu yaşadım bugün. Siz çözebildiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…