MSI Gaming Plus Max'den sonra R5 1600'ü sipariş edeceğim. Çoğunlukla GTA 5, Witcher 3 gibi optimizasyonu başarılı oyunlar oynayacağım için GTX 750 Ti kartımı şu anlık değiştirmeyi düşünmüyorum. İleride alacağım için bir bütçe söyleyemeyeceğim. Siz kendinize göre en uygununu söyleyebilirsiniz. En azından incelerken bana fikir vermiş olursunuz.
Ha bir de PSU olarak FSP Hyper M85+ 650W kullanıyorum. Sonuçta bu da önemli.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Kesinlikle GTX 1660 Super derim. RTX serisine geçiyorsan en azından SUPER almalısın. Bu işlemci FHD'de beslemekte kesinlikle zorluk çekecektir. O yüzden 1660 Super .
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Her stokta 12NM zaten. Sinerji o şu bu değil. Sinerji sitesinden de alabilirsiniz. Ekran kartı olarak RX 5700 XT dahi darboğaz yapmaz. O.C ile tamamen kaldırırsın darboğazı. Ama uzun bir süre ekran kartı almayacaksan RX 570 4 GB al seni uzun bir süre idare eder.
Her stokta 12NM zaten. Sinerji o şu bu değil. Sinerji sitesinden de alabilirsiniz. Ekran kdttı olarak RX 5700 XT dahi darboğaz yapmaz. O.C ile tamamen kaldırırsın darboğazı. Ama uzun bir süre ekran kartı almayacaksan RX 570 4 GB al seni uzun bir süre idare eder.