R5 1600 RX 570 Sistemde Düşük GPU Kullanımı

Forumcax

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar. League Of Legends oyununda GPU kullanımım aşırı dalgalı. Bu bir sorun mu?
  • Ryzen 5 1600
  • RX 570 4 GB
  • 8 GB Hi Level 2666 MHz RAM

Not: Saniyelik kullanım grafiği.

Son düzenleyen: Moderatör:
%10'lara kadar düşmesi de mi normal?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yıllarca sistem topladım aldım sattım vs. ama nedense amd tabanlı sistemlere bir türlü ısınamadım stabil çalışmıyorlar, hani intel fanı asla değilim fakat oyun testlerinde bile aynı fiyata 3 5 fps fazl veren ryzen işlemciler var ama dikkatli izlerseniz Ryzen işlemcilerin olduğu sistemlerde aşırı dalgalanma söz konusu. Şöyle bir örnek verebilirim 4 Gb RAM’lı İos bir cihazda 400k gibi antutu puanı alıp 12 RAM’lı bir Android cihazda 300k Antutu almak gibi

Çok alakasız bir yorum. Önemli olan aldığın fpsdir.

Ryzen 5 1400 kullanıyorum GTX 1050 Ti ekran kartım var aynı sorun bende de var peki yok mu bunun bir çözümü oyunlarıma çok drop geliyor benim de birtürlü çözemedim.

Ryzen 5 1400 kullanıyorum GTX 1050 Ti ekran kartım var aynı sorun bende de var peki yok mu bunun bir çözümü oyunlarıma çok drop geliyor benim de birtürlü çözemedim.
O kadar para verdik sıfır sistem aldık ama gel görki cs go da 250 fps olmasına rağmen fps drop girip duruyor. Anlamadım gitti. Daha 1 haftalık sistem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…