Çözüldü R5 1600 RX 580 Conqueror's Blade düşük FPS

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Merhabalar, Conqueror's Blade adlı oyunda kare hızım 40'ı geçmemekte. Benden daha düşük sistemli kişilerin videolarını izlediğimde daha akıcı oynayabildiklerini görüyorum. Sorun neden kaynaklanıyor acaba?

Tüm sürücüler, chipsetler ve windows günceldir.

Sistemim: RX 580 8GB, Ryzen 5 1600 AF işlemci, 8 GB 3000 Mhz Ram

Çözüm
Merhabalar, Conqueror's Blade adlı oyunda kare hızım 40'ı geçmemekte. Benden daha düşük sistemli kişilerin videolarını izlediğimde daha akıcı oynayabildiklerini görüyorum. Sorun neden kaynaklanıyor acaba?

Gayet normal o oyunun optimizasyonu çöp, oyunun ayarlarını en düşüğe alıp oynayabilirsiniz.

Gayet normal o oyunun optimizasyonu çöp, oyunun ayarlarını en düşüğe alıp oynayabilirsiniz.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı