R5 1600 - RX 580 sistem FPS düşüşü

Emre Oktay

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarımda sebebini anlamadığım bir şekilde aşırı FPS düşüşü yaşıyorum her oyunda. Dün internetten kaçak şekilde maç seyretmiştim ondan olabileceğini düşündüm fakat herhangi bir şey indirilmemiş gözüküyor. Ayrıca harddisk'imde 25GB yer kalmış fakat ne zamandır böyleydi sıkıntı çıkmamıştı. Yapabileceğim herhangi bir şey varsa yardımcı olabilir misiniz ?

(Ekran kartımın driverları güncel.)

Sistemim;

İşlemci: AMD RYZEN 5 1600 3.4GHz 16MB AM4+/ Anakart: MSI B350 TOMAHAWK DDR4 2400MHz M.2 AM4/ Ram:
GSKILL RipjawsV Kırmızı 8GB DDR4 2400MHz CL15 1.2V F4-2400C15S-8GVR + Kingston HyperX Fury Black 4GB 2400MHz DDR4 Ram (HX424C15FB/4)/ Ekran Kartı: MSI RX 580 GAMING X+ 8G 8GB 256Bit GDDR5/ Harddisk: Seagate Barracuda 3.5 1TB 7200Rpm

Son düzenleyen: Moderatör:
Yetersiz disk alanı performans düşüşüne sebep olabilir ama kesin sebep gösterebilmek için biraz daha bilgi vermeniz gerekiyor. Aşağıdaki linkten MSI Afterburner'ı indirip oyun içi değerlerinizi paylaşır mısınız?

MSI Global
Dostum MSI Afterburner zaten yüklü fakat sabit bir fps almıyorum.
Örneğin; PUBG 0-100 / CS:GO 70-120 arası fps alıyorum fakat PUBG'de genellikle 10-60 arası gidip geliyor.

Örneğin; PUBG 0-100 / CS:GO 70-120 arası fps alıyorum fakat PUBG'de genellikle 10-60 arası gidip geliyor.
BUGG'de optimizasyon sorunu var fakat CS'de 120 almanız garibime gitti. Sürücüler ve BIOS güncel mi?
Ram yetmedi heralde.
Ram:
GSKILL RipjawsV Kırmızı 8GB DDR4 2400MHz CL15 1.2V F4-2400C15S-8GVR + Kingston HyperX Fury Black 4GB 2400MHz DDR4 Ram

O zaman bir video kaydı alın, öyle tahmini değerlere göre nasıl yardımcı olalım?
tamamdır çekeyim
BUGG'de optimizasyon sorunu var fakat CS'de 120 almanız garibime gitti. Sürücüler ve BIOS güncel mi?
ortalama 90 fps ile oynuyordum sıkıntı yoktu, biostan emin değilim fakat sürücüler güncel.
ayrıca en yukarıda ki microsoft windows search indexer dikkatimi çekti çok fazla cpu kullanıyor bunu nasıl engelleyebilirim ?
1539111892614.png

tamamdır çekeyim

ortalama 90 fps ile oynuyordum sıkıntı yoktu, biostan emin değilim fakat sürücüler güncel.
ayrıca en yukarıda ki microsoft windows search indexer dikkatimi çekti çok fazla cpu kullanıyor bunu nasıl engelleyebilirim ?Eki Görüntüle 336375
Galiba sorunu bulduk. Videoda ki adımları uygular mısınız?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows Search'ı kapatmanız lazım.

Galiba sorunu bulduk. Videoda ki adımları uygular mısınız?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows Search'ı kapatmanız lazım.

bütün adımları 1e1 uyguladım fakat yine olmadı hala aynı kullanımda :(

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı