Daha fazla
Bence mATX anakartlarin tek sorunu kucuk oldugundan isi daha cok oluyor anakartin ustune. Yeterli kasa sirkülasyonu varsa sorun olucagini dusunmuyorum.Bence en sık yapılan hata, orta segment de olsa performans odaklı işlemciyi giriş seviyesi anakarta takmak. Son teknolojiyi net olarak bilmemekle birlikte mini anakartlarda zamanla arıza oranının arttığını düşünüyorum.
Olay mATX değil zaten bu işlemciye a320 anakart koyması.Butcen kisitli ise sadece guc kaynagini degistimeni oneririm. Ama Butcen 3.500 TL kadar cikabilirse Anakartini yukseltmeni oneririm.
Bence mATX anakartlarin tek sorunu kucuk oldugundan isi daha cok oluyor anakartin ustune. Yeterli kasa sirkülasyonu varsa sorun olucagini dusunmuyorum.
Kasanin onu fan aliyor gibi gozukmuyor. Onunde plastik cam yerine mesh dizayn olsaydi alinabilirdi.Peki bu nasıl Caner Uncu önerdi?
İşlemci: R5 1600 (600 TL)
Anakart: Gigabyte B450M S2H (400 TL)
RAM: Corsair 3000Mhz 8 GB (250 TL)
Ekran kartı: RX570 4GB (900 TL)
Kasa: Zalman S2 (250 TL)
PSU: FSP Hexa 500W (250 TL)
SSD: Kingston A400 120 GB (150 TL)
Toplam: 2800 TL.
Kasa bu olurmu? Havali duruyor da.
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlım.n11.com
Kesinlikle oc yapabileceğin bir anakart öneriyorum. Aynı işlemci bende var ve istersen 4.3ghz e kadar çıkartabilirsin.Bütçeyi birazcık aşabilirsen çift kanal ram kullan çünkü ryzenlerde çok farkediyor.
Not:Şuanda 3.7ghz de kullanıyorum çünkü soğutmam çok iyi değil.
Kasanin onu fan aliyor gibi gozukmuyor. Onunde plastik cam yerine mesh dizayn olsaydi alinabilirdi.
Ben onu çizgili hava geçirir boşluk var diye düşünmüştüm. Kasa önerinizi bekliyorumKasanin onu fan aliyor gibi gozukmuyor. Onunde plastik cam yerine mesh dizayn olsaydi alinabilirdi.
Kesinlikle oc yapabileceğin bir anakart öneriyorum. Aynı işlemci bende var ve istersen 4.3ghz e kadar çıkartabilirsin.Bütçeyi birazcık aşabilirsen çift kanal ram kullan çünkü ryzenlerde çok farkediyor.
Not:Şuanda 3.7ghz de kullanıyorum çünkü soğutmam çok iyi değil.
Bu paylaştığınız sistem daha iyi fakat kasa ve psu yu toplu olarak Corsair Spec delta 550w 80+ olarak alabilirsiniz.Hava akışı çok daha iyi ve kendim 5700xt 3600xli sistemde kullanıyorum.Isınma problemi yok.Peki bu nasıl Caner Uncu önerdi?
İşlemci: R5 1600 (600 TL)
Anakart: Gigabyte B450M S2H (400 TL)
RAM: Corsair 3000Mhz 8 GB (250 TL)
Ekran kartı: RX570 4GB (900 TL)
Kasa: Zalman S2 (250 TL)
PSU: FSP Hexa 500W (250 TL)
SSD: Kingston A400 120 GB (150 TL)
Toplam: 2800 TL.
Kasa bu olurmu? Havali duruyor da.
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlım.n11.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.