R5 1600 RX 590 sistem 7500 TL'ye alınır mı?

Yer
Shinsoo
Daha fazla  
Görseldeki sistemi 100 Hz monitör dahil 7.500 TL'ye alacağım fakat aklımda bir soru var. Bu fiyat aralığında başka sistem alınır mı? RAM 8x2 16 GB 3200 MHz, işlemci Ryzen 1600 AF ve anakart Gigabyte A320MS2H modeliymiş.

Dosya Ekleri

• IMG_7886.jpeg
    IMG_7886.jpeg
    63,5 KB · Görüntüleme: 10
Bana alınır gibi geldi. Tabi senin bütçen bu kadarsa. Ama mutlaka bu yazan parçaların 2. eldeki değerine bak araştır. Hepsini 2.elden teker teker aldığında fiyat benzer bir fiyat oluyor mu ona bak. Eğer çok ucuza koyduysa sebebini öğrenmeye çalış. Pahalıya koyduysa da indirim talep et. Ürünlerin piyasasını bilmiyorum ama bana normal gibi geldi.

Bana alınır gibi geldi. Tabii senin bütçen bu kadarsa. Ama mutlaka bu yazan parçaların 2. eldeki değerine bak araştır. Hepsini 2.elden teker teker aldığında fiyat benzer bir fiyat oluyor mu ona bak. Eğer çok ucuza koyduysa sebebini öğrenmeye çalış. Pahalıya koyduysa da indirim talep et. Ürünlerin piyasasını bilmiyorum ama bana normal gibi geldi.

Hocam sırf ekran kartı 3.500-4.000 TL arasında gidip geliyor. SSD 3 ay önce alınmış sağlık durumu %100. Monitör çok iyi değil Turbox marka ama 22 inc ve 100 Hz olması ikinci monitör yapmak için yeterli bence. Tek tek parçaları satarsam 11.000 TL civarı yapıyor. Benzer sistem ikinci elde monitörsüz ve 1TB M.2 SSD olmadan 8.000-10.000 TL arasında toplanıyor.

Diğer sistem bileşenleri (PSU vb.) bilinmiyor ancak fiyatına göre gayet güzel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı