R5 1600-RX580 sistem nasıldır?

580 yerine 5500XT alınabilir, güncel kart FPS değerleri aynı sayılır. O SSD markasını pek tanımıyorum. Daha bilindik bir marka alınabilir. Sinerji'den baktım fiyatlara 3500'ü aşıyor. İndirimleri yakalaman lazım.
Kaç TL oluyor SSD markası olarak ne önerirsiniz? Ve Ryzen 5 1600 5500 XT ile darboğaz olmazmı reis? İndirimleri yakalarım sorun değil

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adata, Samsung, Kingston, Corsair gibi tanıdık bilindik markalardan bahsediyorum. Ben kendim Adata kullanıyorum. Darboğaz yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adata, Samsung, Kingston, Corsair gibi tanıdık bilindik markalardan bahsediyorum. Ben kendim Adata kullanıyorum. Darboğaz yok.

Reis RX 580 5500 XT benchmark videolarına baktım 5 6 FPS fark var arada da 400 TL var

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı