R5 1600 Sistem Toplama

Bütçeniz tamamsa kendi sistemimi öneririm. Yaklaşık 6 ay oldu galiba. Ama mükemmel. Gayet memnunum performanstan. Ban yemeyeyim diye imzamı yapıştırayım bari :p

Ryzen 5 1600-MSI GTX 1070 GamingX-Gigabyte GA-AB350 Gaming 3-Corsair Venegeance 2400Mhz 16GB-Samsung 960 Evo M.2 250 GB-WD Caviar Blue 1 TB 7200RPM-NZXT S340 Razer Edition- FSP HD700 700W 80+ Bronze- Viewsonic VX2257-

Kaç para bu

Yani hani 60fps ve pc ultra ayarındaki görüntüyü alıyoruz ya ps4ten onu demek istedim

En az 60 fps ve yüksek ayarlarda netice verir mi
pc de zor olur o konsol daha iyi çünkü parçalar yok direk alıyosun ps4 yada xbox one gibi

@bebe_ruhi git konu aç burayı bölme konu açarak sorman gerekiyor burdaki konuyu bölüyorsun ayrıca sorduklarında saçma istediğin oynuyacağıno yunu kaldıracak bilgisiyar araştır o şekilde alcaksan al burdaki konuyu bölme

pc de zor olur o konsol daha iyi çünkü parçalar yok direk alıyosun ps4 yada xbox one gibi

Ya ben 6-7 aydır bi oyun için bişe almak için düşünüp duruyorum

Rog’u takip ettim, ardından Msi, sonra max-q takip ettim, sonra ısınma sorunları veya ısınmanın verdiği tedirginliği yaşayanların forumda yardım arayışlarını gördüm. Sonra dedim bi 60fpslik ultra ya da ultra ya çok yakın bi sistem bakayım dedim.
Reyzen 1500x ile 580li bi sisteme kadar baktım ama fiyatlar çok yüksek elimde ps4 var haftada 1-2 gün oynayabiliyorum ama benim değil. Şimdi iyice alıştım ps4e takas imkanı da var fiyatı sadece 250 dolar ve sadece bana oyun için bişe lazım. Bundan dolayı artık karar verip bişiler yapmam lazım
50inçlik led tv var koltuğa geçiyorum metro 2yi baya rahat oynuyırum tv fhd zaten ve görüntü kasıyor mu veya ayar değiştireyim derdi de yok bundan dolayı sadece oyun içinse ps4 alayım mı oyunlarıda ikinci el ve takas ile hallediyorum o yönden imkan var

@bebe_ruhi oyunlar pahalı ama sende diyorsun ki ultra oynucam o zaman ps4 de kal oyunlara para ver senin istediğin 4000 lira bile değildir şimdi hangi oyunu oynucaksın bilmiyorum ama pc de şöle bi seçenek var 300tl verdiğin oyunu çok az parayla alıyosun konsolun dezavatajı bu başka bişey değil ben bir konsol oyuncusu değlim ve berbat oynarım ama bence konsol kal istersen ps4 se gta 5 i al onda konsolda oynayabilirsin bilgisiyar almak yerine oyun al yani benim görüşüm

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı