xSume Megapat Katılım 11 Mart 2015 Mesajlar 74 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 3 Şubat 2023 #1 RAM Corsair CL16 3000Mhz SSD veya HDD modeli Corsair L200 120GB Ekran kartı RX570 4GB Anakart Gigabyte B450M S2H İşlemci Ryzen 1600 AF Boot menüsünden, boot etmeye çalışıyorum fakat yükleme bölümüne geçmiyor. (USB'ye tıklıyorum yeni boot menüsü açılıyor) Monterey sıkıntısız kuruluyor. Ryzen 1600 AF Gigabyte B450M S2H RX570 4 GB
Boot menüsünden, boot etmeye çalışıyorum fakat yükleme bölümüne geçmiyor. (USB'ye tıklıyorum yeni boot menüsü açılıyor) Monterey sıkıntısız kuruluyor. Ryzen 1600 AF Gigabyte B450M S2H RX570 4 GB
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.724 Makaleler 60 Çözümler 825 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #2 Sistemine uygun config dosyasını kullandığına emin misin? Artı 0 Eksi
KS KS xSume Megapat Katılım 11 Mart 2015 Mesajlar 74 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 4 Şubat 2023 #3 claus dedi: Sistemine uygun config dosyasını kullandığına emin misin? Genişletmek için tıkla... Config'i nasıl ayarlıyoruz? Monterey'i kurarken config filan girmedim. Artı 0 Eksi
claus dedi: Sistemine uygun config dosyasını kullandığına emin misin? Genişletmek için tıkla... Config'i nasıl ayarlıyoruz? Monterey'i kurarken config filan girmedim.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.724 Makaleler 60 Çözümler 825 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #4 USB içinde Config klasörü var. Onun içinden sizim CPU'ya uygun dosyanın ismini config olarak değiştirin ve USB/EFI/OC içine atın. Artı 0 Eksi
USB içinde Config klasörü var. Onun içinden sizim CPU'ya uygun dosyanın ismini config olarak değiştirin ve USB/EFI/OC içine atın.
KS KS xSume Megapat Katılım 11 Mart 2015 Mesajlar 74 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 4 Şubat 2023 #5 claus dedi: USB içinde Config klasörü var. Onun içinden sizim CPU'ya uygun dosyanın ismini config olarak değiştirin ve USB/EFI/OC içine atın. Genişletmek için tıkla... Onu yaptım, install ventura diyorum reset çekiyor pc. Artı 0 Eksi
claus dedi: USB içinde Config klasörü var. Onun içinden sizim CPU'ya uygun dosyanın ismini config olarak değiştirin ve USB/EFI/OC içine atın. Genişletmek için tıkla... Onu yaptım, install ventura diyorum reset çekiyor pc.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.724 Makaleler 60 Çözümler 825 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #6 Opencore EFI 0.8.7 created by kleyn.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Bu EFI içindeki dosyalar ile deniyorsun değil mi? Artı 0 Eksi
Opencore EFI 0.8.7 created by kleyn.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Bu EFI içindeki dosyalar ile deniyorsun değil mi?
KS KS xSume Megapat Katılım 11 Mart 2015 Mesajlar 74 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 4 Şubat 2023 #7 claus dedi: Opencore EFI 0.8.7 created by kleyn.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Bu EFI içindeki dosyalar ile deniyorsun değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Bunun ile deniyorum. Artı 0 Eksi
claus dedi: Opencore EFI 0.8.7 created by kleyn.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Bu EFI içindeki dosyalar ile deniyorsun değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Bunun ile deniyorum.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.724 Makaleler 60 Çözümler 825 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #8 Yani eğer hiç tekrar boot menusu'de atıyorsa imaj hatalı yazdırılmış olabilir. Her şeye rağmen bir şekilde boot edip hata vs alman gerekirdi. Artı 0 Eksi
Yani eğer hiç tekrar boot menusu'de atıyorsa imaj hatalı yazdırılmış olabilir. Her şeye rağmen bir şekilde boot edip hata vs alman gerekirdi.