R5 1600 sistemde mavi ekran

İşletim sistemi
Windows 10

gupith

Zeptopat
Daha fazla  
Ekran kartı
Radeon RX 570
Anakart
B450M S2H
İşlemci
Amd Ryzen 5 1600
Merhaba. Sistemim aylardır belirli aralıklarla mavi ekran hatası veriyor çözüm olarak BIOS pilini çıkartıp takmıştım belirli bir süre ( 1 hafta ) gibi hata vermeden sorunsuz çalıştım fakat şu son zamanlarda sürekli olarak 15 dk aralıklarla bilgisayar ekranı donuyor ve mavi ekrana dönüyor minidump dosyalarım burada yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.

@KojiroHyuga04 çok özür dilerim rahatsızlık veriyorum müsait bir vaktinizde yardımcı olma şansınız var mıdır çok teşekkürler

Son düzenleme:
Kardeşim liste bayağı kabarık.
1 kez sistem dosyası kapanmasından.
1 kez kernel/bios
2 kez Vanguard (Valorant) (birisi RAM'ler üzerine)
Yüzünden yemişsin.

İlk olarak CMD'yi yönetici olarak aç ve SFC/scannow yaz. Restartla.

Sonrasında internetten anakart için BIOS güncellemesi var mı kontrol et (BIOS sürümünü bilmediğim için kesin bir şey diyemiyorum)
Bir de HD Tune (https://www.hdtune.com/files/hdtunepro_575_trial.exe) indir ve benchmark, healt ve error scan kısımlarını yap ve sonuçları lütfen paylaş.

Son olarak Vanguard ekran hatası hakkında çok bir şey bilmiyorum ancak eğer her girmeye çalıştığında veriyorsa Vanguard'ı silip yüklemeyi veya güncelleme beklemeni öneririm.

Bir de BIOS pilini çıkarırken bir şeyleri oynatmış mısın kontrol et. (Vanguard Kernel'e erişebilen bir program olduğundan olabilir tüm olay.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı