R5 1600 sistemde ne yükseltilmeli?

niqhtcore

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Monitörüm 165 Hz. Valorant'ta 165FPS almadığım için kasma hissiyatı var. 165'te sabit olmuyor bir yukarı çıkıyor bir aşağı. Neyi upgrade etmem lazım?
Ryzen 5 1600.
8 GB RAM.
RX 570 4 GB.
Bu arada Valorant 2-2, 5 GB arası RAM kullanıyor acaba RAM mı yetersiz diye düşündüm.

Eğer bütçen kısıtlı ise ram alabilirsin sadece. Kasanın güzel soğutulduğuna emin ol. İşlemci macun yenilemesi yapabilirsin. Sistemi ne zaman topladın. Bir temizlik gerekiyor olabilir.
İşlemciye soğutucu alıp OC'de yapabilirsin.

RAM, çift kanal olması AMD işlemcilerde daha çok performans verir. Ve bu devirde en az 16 olmalı.

RAM. En az 16 olmalı.

Sabit 165e çıkar mı sence şu an 120-140-165-200 arası gidip geliyor.

İşte o hissiyatın gitmesi için kim ne derse desin işlemci yükselmen gerekli.
8 GB RAM ayrı mevzu.

Tamam işlemci eskidide Valorant 2-2, 5 GB RAM kullanıyor çok az değil mi?

Eğer bütçen kısıtlı ise RAM alabilirsin sadece. Kasanın güzel soğutulduğuna emin ol. İşlemci macun yenilemesi yapabilirsin. Sistemi ne zaman topladın. Bir temizlik gerekiyor olabilir.
İşlemciye soğutucu alıp OC'de yapabilirsin.

Temizliğini falan yeni yaptım şu an maalesef sadece RAM upgrade edebilirim ki gerekli de diye düşünüyorum Valorant 2 küsur GB RAM kullanıyor az değil mi başkalarında görüyorum 5 GB falan kullanıyor.

RAM, çift kanal olması AMD işlemcilerde daha çok performans verir. Ve bu devirde en az 16 olmalı.

Şu an 120-140-165-200 arası FPS alıyorum 165e sabitlesemde 165'te sabit kalmıyor bakalım alacağım umarım 165 alırım sabit

Peki arkadaşlar diyelim upgrade yaptım işlemciye. R5 3600 alsam darboğaz olur mu rx 570 4 gb ile bir de 500 w psu yeter mi

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı