R5 1600 ve 1070 PUBG Mobile Düşük FPS

JaiFaim

Hectopat
Sistemim:
Ekran kartı 1070 Gaming X
İşlemci 1600 12 nm AF
RAM 16 GB
Anakart MSI A320 VD Plus

Güncellemeler gelmeden önce kalite HD'deyken oynuyordum sıkıntısız FPS düşmeden. Şimdi ise 55 FPS'in üstüne çıkmıyor + adamlarla fight içindeyken 30'la 40 arasına düşüyor.

Youtubta araştırdım her çözümü uyguladım ama fayda etmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemim:
Ekran kartı 1070 Gaming X
İşlemci 1600 12 nm AF
RAM 16 GB
Anakart MSI A320 VD Plus

Güncellemeler gelmeden önce kalite HD'deyken oynuyordum sıkıntısız FPS düşmeden. Şimdi ise 55 FPS'in üstüne çıkmıyor + adamlarla fight içindeyken 30'la 40 arasına düşüyor.

Youtubta araştırdım her çözümü uyguladım ama fayda etmedi.
gameloop tan mı oynuyorsunuz ?

Malesef emülatör ciddi manada dandik. Mobil platform için yapılan oyun için çok normal böyle sorunlar. Üreticiye raporlayın düzeltmek isterler ise düzeltirler. Açıkçası hilelerle dolu ve hile önlemenin yetmediği bir oyunu boşa zaman kaybı olarak değerlendirin. Sisteminiz gayet iyi PC ya da lite versiyonunu oynayın derim.

Malesef emülatör ciddi manada dandik. Mobil platform için yapılan oyun için çok normal böyle sorunlar. Üreticiye raporlayın düzeltmek isterler ise düzeltirler. Açıkçası hilelerle dolu ve hile önlemenin yetmediği bir oyunu boşa zaman kaybı olarak değerlendirin. Sisteminiz gayet iyi PC ya da lite versiyonunu oynayın derim.
ben ryzen 5 2600 ile 2k da oynuyorum ancak. Gameloop ile değil o sanırım sorunlu. Ben bluestacks ile oynuyorum ve 60 fps alıyorum sabit. Tabi emülatör olduğundan arada fps düşüşleri yaşanıyor. Mesela araba ile size doğru gelindiğinde bir kasma yaşanır gibi. Bence blustacks ile oynamayı deneyin.

gameloop tan mı oynuyorsunuz ?
aynen kral
ben ryzen 5 2600 ile 2k da oynuyorum ancak. Gameloop ile değil o sanırım sorunlu. Ben bluestacks ile oynuyorum ve 60 fps alıyorum sabit. Tabi emülatör olduğundan arada fps düşüşleri yaşanıyor. Mesela araba ile size doğru gelindiğinde bir kasma yaşanır gibi. Bence blustacks ile oynamayı deneyin.
bluestacksi denerim kral evy
lite versiyonuda yeni oynamaya başladım yağ gibi fps 300
kral bluestacsk indirdim dediğin gibi gamelooptan daha iyi birtek kontrolleri sıkıntılı önceden kasıodu sanallaştırmayı etkinleştirdim daha iyi oldu birde kral motor ayarlarının ssini atabiliyorsan atabilir misin yada yazabilir misin sana zahmet

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı