R5 1600 ve GTX 1050 Ti Sistem

erhand2424

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaslar bilgisayarimi toplayacagım. Tekrardan islemci AMD Ryzen 5 1600, ekran karti MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4G, 500 W PSU almayi dusunuyorum da. Su anki anakartim ne ekran kartiyla uyumlu ne de islemciyle. Onerecegınız uyumlu anakart var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bune şimdi arkadaşlar 1 gün ban attilar yanlis yazdık diye böyle saçma iş mi olur harflere mi bakcaz birbirimize yardım mı edicez ?

Oyun için toplanıyorsa işlemciden kısılıp ekran kartı yükseltilmeli Ryzen 1400 - GTX 1060 6 GB sistem öneririm. İşlemcide önemlidir. Ama oyun sistemlerinde ekran kartı daha önemlidir.

oyun için de 1060 6gb bütçe yetmiyor malesef 1050 ti ve ryzen 5 1600 için anakart ne olmalı ?

Asus B350-Plus Prime 2133mhz-3200mhz(OC) AM4 ATX Anakart

Ekran kartı ile anakart uyumu anakartın ekran kartı soketine göre değişkenlik gösterir. Anakartının PCI-E girişi varsa ekran kartıyla uyumlu olur. Bu anakart hem ekran kartına hem de işlemcine uyumlu olacaktır. RAM ile anakart uyumu da önemlidir, RAM'inizi yazmamışsınız.

Son düzenleme:
8gb 3000 mhz almayi düsunüyorum ddr4 marka yok aklımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…