R5 1600 ve GTX 1050 Ti Sistem

erhand2424

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaslar bilgisayarimi toplayacagım. Tekrardan islemci AMD Ryzen 5 1600, ekran karti MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4G, 500 W PSU almayi dusunuyorum da. Su anki anakartim ne ekran kartiyla uyumlu ne de islemciyle. Onerecegınız uyumlu anakart var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bune şimdi arkadaşlar 1 gün ban attilar yanlis yazdık diye böyle saçma iş mi olur harflere mi bakcaz birbirimize yardım mı edicez ?

Oyun için toplanıyorsa işlemciden kısılıp ekran kartı yükseltilmeli Ryzen 1400 - GTX 1060 6 GB sistem öneririm. İşlemcide önemlidir. Ama oyun sistemlerinde ekran kartı daha önemlidir.

Asus B350-Plus Prime 2133mhz-3200mhz(OC) AM4 ATX Anakart

Ekran kartı ile anakart uyumu anakartın ekran kartı soketine göre değişkenlik gösterir. Anakartının PCI-E girişi varsa ekran kartıyla uyumlu olur. Bu anakart hem ekran kartına hem de işlemcine uyumlu olacaktır. RAM ile anakart uyumu da önemlidir, RAM'inizi yazmamışsınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı