- Makaleler
- 1
Ekran kartınız 2K'da oynatamaz hocam. İşlemcinizde öyle.Anakart ve işlemcim ne kadar tutar ki hocam? Ekran kartım nasıl peki?
ikisini bir 2500'e satarsınız sanırım. (ekrankartı,işlemci)
Ekran kartınız 2K'da oynatamaz hocam. İşlemcinizde öyle.Anakart ve işlemcim ne kadar tutar ki hocam? Ekran kartım nasıl peki?
10100F + H410 = 1200 civarı.Anakart ve işlemcim ne kadar tutar ki hocam? Ekran kartım nasıl peki?
Ben uzun zamandır takip etmiyorum. Dediğiniz işlemci Intel'in yeni serisi mi oluyor hocam? Peki 2K ile 1080 arasında çok fark var mı? Valorant oynuyorum da ben. Eğer fark çok değilse 1080p için nasıl bur update yapmalıyım?10100F + H410 = 1200 civarı.
10400F + B460 = 2000 civarı tutar.
Ekran kartınız maalesef 2K oyun deneyimi yaşatamaz size.
1080 için satmama gerek var mı ekran kartını?Ekran kartınız 2K'da oynatamaz hocam. İşlemcinizde öyle.
ikisini bir 2500'e satarsınız sanırım. (ekrankartı,işlemci)
Gerek yok da o zaman niye update yapıyorsunuz?Ben uzun zamandır takip etmiyorum. Dediğiniz işlemci Intel'in yeni serisi mi oluyor hocam? Peki 2K ile 1080 arasında çok fark var mı? Valorant oynuyorum da ben. Eğer fark çok değilse 1080p için nasıl bir update yapmalıyım?
1080 için satmama gerek var mı ekran kartını?
Hocam, Ranked maçlarda Pek bir farkı olmuyor diyebilirim. Ama hikayeli oyunlar, RDR2,GTA V,The Walking Dead gibi görsel oyunlarda farkı var hocam. ama ben sırf VALORANT için almazdım.Ben uzun zamandır takip etmiyorum. Dediğiniz işlemci Intel'in yeni serisi mi oluyor hocam? Peki 2K ile 1080 arasında çok fark var mı? Valorant oynuyorum da ben. Eğer fark çok değilse 1080p için nasıl bur update yapmalıyım?
1080 için satmama gerek var mı ekran kartını?
10400F. Dediğinize katılıyorum ama.Hocam, Ranked maçlarda Pek bir farkı olmuyor diyebilirim. Ama hikayeli oyunlar, RDR2,GTA V,The Walking Dead gibi görsel oyunlarda farkı var hocam. ama ben sırf VALORANT için almazdım.
Valorant için şöyle bir şey yapabilirsiniz.
i5 10100F + GTX 2060. İsterseniz 2K deneyimide sunar.
İşlemciyi sevmiyorum, takılma yaşatıyor. Ekran kartını seviyorum da belki daha iyi performans alırım diye demiştim. Sağ olun.Gerek yok da o zaman niye update yapıyorsunuz?
İşlemcinizi sevmiyorsanız benim dediğim şekilde 10100F + H410 kombosu en idealı olacaktır.
Anakart ve işlemcinizi 1200 civarına satabilirsiniz cebinizden de para çıkmamış olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.