R5 1600 ve GTX 1060 6 GB sistem yükseltme

10100F + H410 = 1200 civarı.
10400F + B460 = 2000 civarı tutar.

Ekran kartınız maalesef 2K oyun deneyimi yaşatamaz size.
Ben uzun zamandır takip etmiyorum. Dediğiniz işlemci Intel'in yeni serisi mi oluyor hocam? Peki 2K ile 1080 arasında çok fark var mı? Valorant oynuyorum da ben. Eğer fark çok değilse 1080p için nasıl bur update yapmalıyım?
Ekran kartınız 2K'da oynatamaz hocam. İşlemcinizde öyle.

ikisini bir 2500'e satarsınız sanırım. (ekrankartı,işlemci)
1080 için satmama gerek var mı ekran kartını?

Ben uzun zamandır takip etmiyorum. Dediğiniz işlemci Intel'in yeni serisi mi oluyor hocam? Peki 2K ile 1080 arasında çok fark var mı? Valorant oynuyorum da ben. Eğer fark çok değilse 1080p için nasıl bir update yapmalıyım?

Gerek yok da o zaman niye update yapıyorsunuz?

İşlemcinizi sevmiyorsanız benim dediğim şekilde 10100F + H410 kombosu en idealı olacaktır.

Anakart ve işlemcinizi 1200 civarına satabilirsiniz cebinizden de para çıkmamış olur.

Ben uzun zamandır takip etmiyorum. Dediğiniz işlemci Intel'in yeni serisi mi oluyor hocam? Peki 2K ile 1080 arasında çok fark var mı? Valorant oynuyorum da ben. Eğer fark çok değilse 1080p için nasıl bur update yapmalıyım?

Hocam, Ranked maçlarda Pek bir farkı olmuyor diyebilirim. Ama hikayeli oyunlar, RDR2,GTA V,The Walking Dead gibi görsel oyunlarda farkı var hocam. ama ben sırf VALORANT için almazdım.

Valorant için şöyle bir şey yapabilirsiniz.

i5 10100F + GTX 2060. İsterseniz 2K deneyimide sunar.

Hocam, Ranked maçlarda Pek bir farkı olmuyor diyebilirim. Ama hikayeli oyunlar, RDR2,GTA V,The Walking Dead gibi görsel oyunlarda farkı var hocam. ama ben sırf VALORANT için almazdım.

Valorant için şöyle bir şey yapabilirsiniz.

i5 10100F + GTX 2060. İsterseniz 2K deneyimide sunar.
10400F. Dediğinize katılıyorum ama. :)

Gerek yok da o zaman niye update yapıyorsunuz?

İşlemcinizi sevmiyorsanız benim dediğim şekilde 10100F + H410 kombosu en idealı olacaktır.

Anakart ve işlemcinizi 1200 civarına satabilirsiniz cebinizden de para çıkmamış olur.
İşlemciyi sevmiyorum, takılma yaşatıyor. Ekran kartını seviyorum da belki daha iyi performans alırım diye demiştim. Sağ olun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı