ASUS Prime AP202 vs AeroCool D501A

• Konuyu başlatan lesuno
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 194

lesuno

Picopat
Daha fazla  
Ekran kartımı değiştirecegim için kasa arıyorum. Şu an aklımda iki tane var.
Bu ikisi arasında hangisini önerirsiniz veya bunlardan başka daha iyi olan kasalar var mı?

AP202 modelini çok beğendim fakat fansız geliyor sanırım fanlı geliyor ise bayağı iyiymiş. D501A daha ekonomik olabilir.

AP202 YouTube videolarını izledim orada 3 fanlı geliyor burada da 3 fan ile geliyordur muhtemelen.
Biraz araştırdım sadece m-atx anakart destekliyor ve buna rağmen boyutu büyük. Benzer boyda ATX destekleyen kasalar da mevcut. Görünümünü beğendim ama belki daha iyi seçenekler olabilir.

D501A çok daha iyi bir kasa. Sırf hava akışı bile yeterli. AP202 ise daha çok akvaryum istiyorum daha şık dursun kasası. Şıklık istiyorsanız AP202. Hava akışı daha iyi kablolama imkanı vs. istiyorsanız D501A tercih edebilrisiniz.

D501a çok daha iyi bir kasa. Sırf hava akışı bile yeterli. AP202 ise daha çok akvaryum istiyorum daha şık dursun kasası. Şıklık istiyorsanız AP202. hava akışı daha iyi kablolama imkanı vs. istiyorsanız D501a tercih edebilrisiniz.

Bir yerde gördüm D501a da kablolama için dar diyorlar arka kapak zor kapanıyor falan diyordu bilemedim.

Asus AP201 aldım daha yeni sistemimi kurdum. AP202'yi görmedim ama hoş kasaymış. Kasanın içerisindeki hava akışının eskiden iyi olduğunu düşünürdüm. Ama kendi gözlemlerime göre zaten kasanın altına 2-3 fan takınca ekran kartına soğuk hava üfletiyosun. Sıvı soğutucun varsa buda işlemciyi soğutuyor. Anakart sıcaklıkları çok yükselmiyor sadece birde arkaya egzoz fan takınca yeterli oluyor. Önceden baya fanlı sistemim vardı. Şuan ise küçücük kasaya geçtim ve içerisinde sıvı soğutucu hariç 1 tane fan var öne bile fan takılmıyor. Ve şuanda işlemcim boşta 36 derece falan anakart 29 derece. Umarım söylediklerim aklınızda fikir oluşturmuştur.

ASUS AP201 aldım daha yeni sistemimi kurdum. AP202'yi görmedim ama hoş kasaymış. Kasanın içerisindeki hava akışının eskiden iyi olduğunu düşünürdüm. Ama kendi gözlemlerime göre zaten kasanın altına 2-3 fan takınca ekran kartına soğuk hava üfletiyosun. Sıvı soğutucun varsa bu da işlemciyi soğutuyor. Anakart sıcaklıkları çok yükselmiyor sadece bir de arkaya egzoz fan takınca yeterli oluyor. Önceden bayağı fanlı sistemim vardı. Şu an ise küçücük kasaya geçtim ve içerisinde sıvı soğutucu hariç 1 tane fan var öne bile fan takılmıyor. Ve şu anda işlemcim boşta 36 derece falan anakart 29 derece. Umarım söylediklerim aklınızda fikir oluşturmuştur.

Aslında ikisi de iyi D501'in sadece kablo boşlugu sıkıntı yaratıyor hangisini alsam bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı