R5 1600 ve GTX 1060 Sistem Toplama

patates5

Kilopat
Daha fazla  
-Ryzen 5 1600 işlemci
-Asus prime b350plus
-Msı gtx 1060 gaming x 6gb
-Samsung ssd 850evo 250gb
-Kingston ram 2x8gb 3000mhz
-Everest rampage phantom atx kasa
-Xıgmatek tauro serisi 80 plus bronze 600w psu

Aldığım sistem bileşenleri bunlar çok memnunum.

Arkadaşlar intel 8.nesil mi almalıyım yoksa bu sistem iyi mi? Eğer iyi diyor iseniz şimdi alacağım.
Bence biraz bekle 8.nesil I5 performanslarına bak. Baktın ki R5 mantıklı R5 alırsın.

Açıkçası iki sistemde alınabilir. i5 8400’ün oyun performansı daha iyi fakat Ryzen 5 1600 ise renderda bir tık önde.

i5 8400 ve Ryzen 5 1600 aşşağı yukarı aynı fiyattalar fakat anakart noktasında intel biraz daha pahalı.

Kısacası burada sorunuzun cevabı bütçeniz ve ne yapmak istediğiniz ile ilgili ben bugün sistem toplasam 8. nesil ile toplardım ama Ryzen sistem toplayana neden Ryzen topladın demem asla iki sistemde alınabilir.

bende 5 gün önce amazon.com'dan sipariş ettiğim 1600x duruyor vazgeçsemmi düşünüyorum, i5 gerçekten baya fark attı, onun yerine r7 1700 de tercih etmeyi düşündüm, 8700ile tepelerde seyrettiler, evet oyunlarda siliyorlar ryzen'i bu da bizi baya bir kararsızlığa sürüklüyor, ne yapsam bilemedim. :mad:

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı