R5 1600 ve RX 570 Sistem için Kasa Tavsiyesi

Makaleler
6
R5 1600 ve RX 570 sistemim için kasa almayı düşünüyorum önümüzdeki ay. Kablo karmaşası huzursuz etmeye başladı. Havalandırması iyi bir kasaya ihtiyacım var. Estetikten çok, kalite ve işlevsellik önemli benim için. Fiyatı 300 TL diyelim ortalama olarak. Aşağısına bulunursa ne ala, bulunmazsa da tavsiyelerinize göre esnetebilirim.

Göz atabilirsin. Dark gibi fason firmaları tercih etmemen yeterli. Zaten kaliteli bir firma alıyor isen, genelde o fiyat bandında kalitesi gayet iyidir.

Zalman N2 düşünebilirsiniz. Bir de Zalman S2 var. Ön tarafı açık ama sadece 1 tane fan ile geliyor. Sonradan fan eklerseniz soğutması yeterli olur diye düşünüyorum.

10 yıldır dark kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim

DarkFlash Pollux aynı sistemde kullanıyorum. Bu kasayı alırsanız yanına bir tane egzoz fan alırsanız çok daha iyi performans alırsınz. Fanları yüksek hava basmıyor ancak öndeki 3 tane fanın kasa içine verdiği hava gayet yeterli. Ben bu şekilde kullanıyorum işlemcim oyunlarda 53 derecelerde ekran kartı 57 derecelerde seyrediyor

Bu fiyat bandında, bunu tavsiye ederim. Sonradan fan eklerseniz tadından yenmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…