R5 1600 ve RX 570 sistemim için kasa almayı düşünüyorum önümüzdeki ay. Kablo karmaşası huzursuz etmeye başladı. Havalandırması iyi bir kasaya ihtiyacım var. Estetikten çok, kalite ve işlevsellik önemli benim için. Fiyatı 300 TL diyelim ortalama olarak. Aşağısına bulunursa ne ala, bulunmazsa da tavsiyelerinize göre esnetebilirim.
Teknik Özellikler Ürün Adı : Aerocool Scar Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid Tower Desteklenen Anakart Tipi : ATX, Micro-ATX, Mini-ITX Malzeme ve Şasi Kalınlığı : Çelik (SPCC), 0.6mm Güç Kaynağı Konumu : Altta...
www.teknobiyotik.com
Göz atabilirsin. Dark gibi fason firmaları tercih etmemen yeterli. Zaten kaliteli bir firma alıyor isen, genelde o fiyat bandında kalitesi gayet iyidir.
Zalman N2 düşünebilirsiniz. Bir de Zalman S2 var. Ön tarafı açık ama sadece 1 tane fan ile geliyor. Sonradan fan eklerseniz soğutması yeterli olur diye düşünüyorum.
Teknik Özellikler Ürün Adı : Aerocool Scar Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid Tower Desteklenen Anakart Tipi : ATX, Micro-ATX, Mini-ITX Malzeme ve Şasi Kalınlığı : Çelik (SPCC), 0.6mm Güç Kaynağı Konumu : Altta...
www.teknobiyotik.com
Göz atabilirsin. Dark gibi fason firmaları tercih etmemen yeterli. Zaten kaliteli bir firma alıyor isen, genelde o fiyat bandında kalitesi gayet iyidir.
DarkFlash Pollux aynı sistemde kullanıyorum. Bu kasayı alırsanız yanına bir tane egzoz fan alırsanız çok daha iyi performans alırsınz. Fanları yüksek hava basmıyor ancak öndeki 3 tane fanın kasa içine verdiği hava gayet yeterli. Ben bu şekilde kullanıyorum işlemcim oyunlarda 53 derecelerde ekran kartı 57 derecelerde seyrediyor
Öneriler için teşekkür ederim. 2-3 gün sonra almayı planlıyorum. O arada bu modellerin incelemelerine bakacağım. Yeni bir öneri gelirse diye de zaman ayırmış olurum hem.