R5 1600 ve RX 570 Sistem Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Wou
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.020
Pazartesi günü 3700 TL ye RX590 Ryzen 5 2600 monitörsüz bir sistem toplayacağım. eğer monitör takıntınız yoksa 2. el ucuz bir şey alıp, daha güçlü bir sistem toplayabilirsiniz. :)

Yalnız arkadaşın işlemcisi 1. Nesil B450 Anakartlar 2. Nesil işlemciler içindir. :)
Aa evet özür dilerim hiç düşünemedim .😂

Pazartesi günü 3700 TL ye RX590 Ryzen 5 2600 monitörsüz bir sistem toplayacağım. eğer monitör takıntınız yoksa 2. el ucuz bir şey alıp, daha güçlü bir sistem toplayabilirsiniz. :)

Yalnız arkadaşın işlemcisi 1. Nesil B450 Anakartlar 2. Nesil işlemciler içindir. :)
Ama düşündümde soket yapısı aynı olan bir anakart neden uymasınki? Her ikiside am4 soket kullanıyor.Bunun bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum.
Yanlışım varsa düzeltin

Bence Ram i16 GB yapın 8 artık az.
240 GB yetersiz zaten o windows sürücü falan filan derken 200 e kadar inecek. 1T HDD almanız iyi olur
Anakartı B450-M S2H alın.
bu sistemi 4 yıl kullanırsınız iyi bakarsanız. Şu anki oyunlar için yeterli.

Hayır o kural İnteller de mevcut AMD de soket yapısı 1. nesilden 4. nesile kadar aynı kalacak.
bak arkadaş burada açıklamış zaten neyi merak ediyorsun hala ?

Almayı düşündüğüm bütçemin yettiği bir sistem var fakat kafamda soru işareti kalmaması için size sorayım dedim arkadaşlar. Bütçem 3900 TL monitör dahil olmak üzere. Sizce ne gibi yükseltmeler yapmalıyım? Bu sistem üstünde bütçem ele alınarak. Seçeneklerdeki PSU'lar sıkıntı çıkartabilir mi?
Sistem linki; AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, RX570 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD 21.5" 75Hz Monitörlü Oyuncu Bilgisayarı
Anakartı 450 Yonga setine yükselt. Ayrıca o SSD kronik sorunlu idi yanlışım varsa düzeltsin arkadaşlar. Ben olsam SSD değiştirip RAM artırırdım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı