R5 1600 ve RX 570'li sistem toplama

• Konuyu başlatan 409747
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 1.091
O sistem alınmaz. PSU ve kasa ağır çöp.
Bana Gamegaraj'ın çinden aldığı PSU'lara marka basması da pek düzgün gelmedi. Yukarıda atılan sistemdeki PSU da o kadar kalitesiz değil, en azından "çöp" denilecek kadar değil. Bence yukarıda atılan sistem sizin attığınız sistemden daha iyi, ekran kartı olarak da Powercolor yerine Asus alınmış oluyor hem.

Bana Gamegaraj'ın çinden aldığı PSU'lara marka basması da pek düzgün gelmedi. Yukarıda atılan sistemdeki PSU da o kadar kalitesiz değil, en azından "çöp" denilecek kadar değil. Bence yukarıda atılan sistem sizin attığınız sistemden daha iyi, ekran kartı olarak da Powercolor yerine Asus alınmış oluyor hem.
PSU'nun markasında gamegaraj yazması beni de biraz rahatsız etti.

Attığım sistemi alın hem depolamanız daha iyi olur. Hem ekran kartınız hem de PSU'nuz.
FSP'ye çöp diyenide ilk defa görüyorum.

Aynı ekran kartını ve aynı TDP'ye sahip bir işlemciyi kullanıyorum. O ekran kartı oyunlarda genelde 125W civarında kullanıyor, işlemci 100W kullansa 225 yapıyor, kaliteli bir 450W bile yeterli aslında.
500W gayet yeterlidir.
Sağ olun. Kasanın kalitesi nasıldır? Hava akışı vs. problem olur mu? Markası çok bilindik değil galiba. Ayrıca başka önerisi olan varsa paylaşsın lütfen

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı