- Makaleler
- 2
Teşekkürler, ben de alsam mı almasam mı diyordum.Üzerinde takılı geliyor. Yanında ayrı kutuda hediye olarak verilmiyor yani.
Teşekkürler, ben de alsam mı almasam mı diyordum.Üzerinde takılı geliyor. Yanında ayrı kutuda hediye olarak verilmiyor yani.
Yetersiz değil. Ben yapıyorum. Drop vs. bir şey yok. Ama artık PUBG için 8 GB RAM yetersiz.3299 TL'ye kendiniz asla toplayamazsınız. Bence çok iyi bir fiyatı var. RAM belleği 16GB'a çıkartmanız yayın için çok daha iyi olacaktır. 8GB RAM çok yetersiz kalıyor.
kardeşım kesinlilkle değer ben tek fark olarak 1600x kullanıyorum ve sistemı vatanda 4550 tlye topladık o fiyata göre çok muhteşem bir fiyattaV4 sistem alınmaya değer mi?
her ne kadar 1. neil de olsa 2. nesil 2600 işlemciyle performans sonuçları eşdeğer3. nesilleri çıkıyorken, üstelik çok da övülüyorken 1. nesil işlemcili sistem almak bana çok doğru gelmiyor. Tabi ki bütçe meselesi ve tabi ki beklemek biraz şansı zorlamak olsa da bence eğer riski göze alabiliyorsanız beklemekte fayda var.
Bende R5 1600 değil bi düşüğü R5 1500X var. Ekran kartım da RX580 ve darboğazla bi kere bile karşılaşmadım 2 senedir kullanıyorum sistemiRyzen 5 1600 de CS:GO'da RX 580 ile darboğaz çok rahat oluyor.
SMT mode kapatılmazsa darboğazın kralı oluyor.
Öyle net bir bilgi verilmemiş. Müşteri hizmetlerini arayıp net bilgi alınmalı. Kaldı ki 3300 TL'ye hediyesiz haliyle bile alınır. Gerçekten ihtiyaç varsa alınabilir. 3. nesil Ryzen işlemciler elbette beklemeye değer fakat ben doların gidişatını hiç beğenmiyorum. 1. nesil Ryzen olmasına rağmen çok çok performanlı bir işlemci.Soğutucu hediyesi kalkmış diye duydum.
R5 1600 rx 580 e gayet yetebilen bir işlemci ben hiçbir oyunda darboğaz olduğunu görmedim.Ryzen 5 1600 de CS:GO'da RX 580 ile darboğaz çok rahat oluyor.
Arkadaşım GTX 1070 kullanıyor 1600 ile darboğaz gibi bir durum yok. Uydurmayın böyle şeyleri.Ryzen 5 1600 de CS:GO'da RX 580 ile darboğaz çok rahat oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.