R5 1600 ve RX 580 Sistem Alınır mı?

3. nesilleri çıkıyorken, üstelik çok da övülüyorken 1. nesil işlemcili sistem almak bana çok doğru gelmiyor. Tabi ki bütçe meselesi ve tabi ki beklemek biraz şansı zorlamak olsa da bence eğer riski göze alabiliyorsanız beklemekte fayda var.

V4 sistem alınmaya değer mi?
kardeşım kesinlilkle değer ben tek fark olarak 1600x kullanıyorum ve sistemı vatanda 4550 tlye topladık o fiyata göre çok muhteşem bir fiyatta
her ne kadar 1. neil de olsa 2. nesil 2600 işlemciyle performans sonuçları eşdeğer

Ryzen 5 1600 de CS:GO'da RX 580 ile darboğaz çok rahat oluyor.
SMT mode kapatılmazsa darboğazın kralı oluyor.
Bende R5 1600 değil bi düşüğü R5 1500X var. Ekran kartım da RX580 ve darboğazla bi kere bile karşılaşmadım 2 senedir kullanıyorum sistemi

Soğutucu hediyesi kalkmış diye duydum.
Öyle net bir bilgi verilmemiş. Müşteri hizmetlerini arayıp net bilgi alınmalı. Kaldı ki 3300 TL'ye hediyesiz haliyle bile alınır. Gerçekten ihtiyaç varsa alınabilir. 3. nesil Ryzen işlemciler elbette beklemeye değer fakat ben doların gidişatını hiç beğenmiyorum. 1. nesil Ryzen olmasına rağmen çok çok performanlı bir işlemci.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…