K KralGS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 3.984 12 Ağustos 2017 #21 Sistem gayet güzel. İnşallah bir sorun çıkmadan, mavi ekransız bir şekilde kullanırsınız
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 16 Ağustos 2017 #22 Kemal Batık dedi: Ekran kartını Rx Vega 56 almalısın bence. TDP değeri hariç hiçbir sorunu yok. Ve TDP değeride abartılacak türden değil. Genişletmek için tıkla... RX580 üstü bir şey almayı düşünmüyorum. Zira bütçemi aşıyor fiyatlar.
Kemal Batık dedi: Ekran kartını Rx Vega 56 almalısın bence. TDP değeri hariç hiçbir sorunu yok. Ve TDP değeride abartılacak türden değil. Genişletmek için tıkla... RX580 üstü bir şey almayı düşünmüyorum. Zira bütçemi aşıyor fiyatlar.
Sinan Bey Kilopat Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 196 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uzm. Radyolog 16 Ağustos 2017 #23 Güle güle kullanın. Sanırım aynı sisteme el attığımız için sorunları daha güzel çözeceğiz.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 19 Ağustos 2017 #24 Jira dedi: RX580 üstü bir şey almayı düşünmüyorum. Zira bütçemi aşıyor fiyatlar. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun, sonunda sistemine kavuşmuşsun. Senin adına sevindim doğrusu... Ayrıca ben VEGA'nın alınacak bir yanını bulamadım. Şuanki monitörünle RX 580 seni zaten yarı yolda bırakmaz.
Jira dedi: RX580 üstü bir şey almayı düşünmüyorum. Zira bütçemi aşıyor fiyatlar. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun, sonunda sistemine kavuşmuşsun. Senin adına sevindim doğrusu... Ayrıca ben VEGA'nın alınacak bir yanını bulamadım. Şuanki monitörünle RX 580 seni zaten yarı yolda bırakmaz.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 19 Ağustos 2017 #25 SideWinder dedi: Hayırlı olsun, sonunda sistemine kavuşmuşsun. Senin adına sevindim doğrusu... Ayrıca ben VEGA'nın alınacak bir yanını bulamadım. Şuanki monitörünle RX 580 seni zaten yarı yolda bırakmaz. Genişletmek için tıkla... Sağolasın dostum. Yarın montajını yapıp resimleriyle paylaşacağım.
SideWinder dedi: Hayırlı olsun, sonunda sistemine kavuşmuşsun. Senin adına sevindim doğrusu... Ayrıca ben VEGA'nın alınacak bir yanını bulamadım. Şuanki monitörünle RX 580 seni zaten yarı yolda bırakmaz. Genişletmek için tıkla... Sağolasın dostum. Yarın montajını yapıp resimleriyle paylaşacağım.
SpermMan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 1.218 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2017 #26 Anakartı Asus Prime B350 Plus seçmemendeki etken neydi? Belirtirsen sevinirim.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 19 Ağustos 2017 #27 Jira dedi: Sağolasın dostum. Yarın montajını yapıp resimleriyle paylaşacağım. Genişletmek için tıkla... İnşallah bir sıkıntı yaşamadan bitirirsin. Resimleri bekliyor olacağım.
Jira dedi: Sağolasın dostum. Yarın montajını yapıp resimleriyle paylaşacağım. Genişletmek için tıkla... İnşallah bir sıkıntı yaşamadan bitirirsin. Resimleri bekliyor olacağım.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 19 Ağustos 2017 #28 SpermMan dedi: Anakartı Asus Prime B350 Plus seçmemendeki etken neydi? Belirtirsen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Gigabyte AB350 Gaming 3 daha iyi bir anakart çünkü. Ayrıca indirim vardı ve 430 TL'ye aldım. Daha ne olsun?
SpermMan dedi: Anakartı Asus Prime B350 Plus seçmemendeki etken neydi? Belirtirsen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Gigabyte AB350 Gaming 3 daha iyi bir anakart çünkü. Ayrıca indirim vardı ve 430 TL'ye aldım. Daha ne olsun?
Nazım Paşa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 8.068 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paşa 19 Ağustos 2017 #29 Hayırlı olsun. Bekliyoruz. Ben de sistemimin konusunu pazartesi ya da salı açmayı düşünüyorum.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 19 Ağustos 2017 #30 Nazım Paşa dedi: Hayırlı olsun. Bekliyoruz. Ben de sistemimin konusunu pazartesi ya da salı açmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bekliyoruz. Sana da hayırlı olsun.
Nazım Paşa dedi: Hayırlı olsun. Bekliyoruz. Ben de sistemimin konusunu pazartesi ya da salı açmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bekliyoruz. Sana da hayırlı olsun.