R5 1600 Revizyon B2 al hocam 2600 performansı veriyor zaten.Oc ile X serisini bile geride bırakan bir işlemci ona göre kararını ver3000-4000 TL'lik bir bütçem var. İşlemci olarak Ryzen 5 1600 ile Ryzen 5 2600 arasında kaldım, ikisinin arasında 250TL gibi bir fark var. Sizce o farka değer mi?
Nereden bulabilirim? Nereye baksam yok.R5 1600 Revizyon B2 al hocam 2600 performansı veriyor zaten.Oc ile X serisini bile geride bırakan bir işlemci ona göre kararını ver![]()
Yakın zamanda alacağım çok teşekkür ederim.Amd Ryzen 5 1600 Am4 Soket 3.2ghz - 3.6ghz 16mb 65w - n11.com burdan aldım ben hocam.
Rica ederim şimdiden hayırlı olsun hocam.Yakın zamanda alacağım çok teşekkür ederim.
Dediğiniz gibi normal toplasam belki ama elimde hdd,ssd,ram bulunduğu için anakart işlemci ekran kartı ve kasa alacağım sadece.Bunu alın 8 GB RAM ekleyerek ve 480 GB SSD ile değiştirerek HDD'yi. Tek tek toplayınca muhtemelen pahalıya gelir bundan.
O parçaları almasanız dahi ayrı ayrı alınca aynı fiyata gelir hemen hemen.Dediğiniz gibi normal toplasam belki ama elimde hdd,ssd,ram bulunduğu için anakart işlemci ekran kartı ve kasa alacağım sadece.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.