R5 1600AF Sistemde Ekranda Siyahlaşma Oluyor

ozkan820

Decapat
RAM
16 GB // 3200 MHz
SSD veya HDD modeli
JD 240-480
Ekran kartı
RX570 MSI 4 GB
Anakart
Gigabyte B450M S2H
İşlemci
Ryzen 5 1600AF )12nm)
Merhaba dostlar,
Ekranımda şu şekilde siyahlaşmalar oluyor, belli periyotlarda videoda 5-6 kere göreceksiniz. Bununla beraber ara ara bilgisayarım çok yavaşlıyor. Mouse imleci milim milim ağır çekimde gibi hareket ediyor ve 2-3 saniye içinde düzeliyor. Format attım ama çözemedim. Arıza var sanırım ama nerede? Ekran kartımın garantisi bitmedi, eğer sorun ondaysa garantiye göndereceğim.

İLGİLİ SORUNUN VİDEOSU

Merhaba dostlar,
Ekranımda şu şekilde siyahlaşmalar oluyor, belli periyotlarda videoda 5-6 kere göreceksiniz. Bununla beraber ara ara bilgisayarım çok yavaşlıyor. Mouse imleci milim milim ağır çekimde gibi hareket ediyor ve 2-3 saniye içinde düzeliyor. Format attım ama çözemedim. Arıza var sanırım ama nerede? Ekran kartımın garantisi bitmedi, eğer sorun ondaysa garantiye göndereceğim.

İLGİLİ SORUNUN VİDEOSU
PSU ve ekran kartindan suphelendim ben.
Guc kaynagini test edelim bence, adi sani nedir guc kaynaginin onu da soylersen cok makbule gecer.

Guc kaynagini test edelim bence, adi sani nedir guc kaynaginin onu da soylersen cok makbule gecer.
Güç kaynağım;

Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120 mm Fanlı ATX Güç Kaynağı​

henüz 6-7 aylık bir psu.
fakat yeni olmasına rağmen coil whine sesi işittiriyor bana zaten.
Sonuç burada

Dosya Ekleri

• OCCT-20220616-123809-GPU3D.png
    OCCT-20220616-123809-GPU3D.png
    159,6 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı