R5 1600X ve GTX 1060 Sistem 3000 TL'ye Almaya Değer miydi?

Valla insanlar o kadar ticaret kafasıyla düşünüyor ki artık dostum o fiyata o parçaları aldıysan illa ki bi sorunu vardır düşüncesi takılıyor kafama. İyice testlerini kontrollerini yap hayırlı olsun bi sıkıntı yoksa tertemiz sistem almışın.

Bunda bu kadar şaşılacak bir durum yok. Satan arkadaş uyanıklık yapıp güncel değeri ile satmak yerine dürüst insan olup sistemi aldığı fiyatın üzerinden kullanım bedelide düşerek satmış. Olması gerekende bu zaten...

Bunda bu kadar şaşılacak bir durum yok. Satan arkadaş uyanıklık yapıp güncel değeri ile satmak yerine dürüst insan olup sistemi aldığı fiyatın üzerinden kullanım bedelide düşerek satmış. Olması gerekende bu zaten...
Buna uyanıklık denmiyor. Adam o sistemi o para satıp o sistemin yarısını bile toplayamıyor. Ne anlamı var bu şekilde satmanın. Sizin bir arabanız var 2. El piyasası şuan 30.000 TL diyelim. Yarın bir gün ikinci el piyasası arttığında sizin arabanızın değeri 35.000 olduğunda olmaz kardeşim ben bunu 30 a aldım 30 a satacağım mi diyeceksiniz? Hiç sanmıyorum. Madem doğru olan bu umarım böyle yaparsınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı