Nirengi
Decapat
Arkadaşlar 1 hafta içerisinde bir sistem toplayacağım elimden geldiğince 5.000 TL barajını aşmamaya gayret gösteriyorum. Alacağım parçalar aşağıdadır sizin önerileriniz nedir?
Nanokatalog ile ilgili görüşleriniz nelerdir?
Bu CPU darboğaza sebep olur mu?
Cpu 3.6-4 Ghz, Cpu'nun frekans değerleri ile oynamayacağım. Anakart sadece RAM OC'a müsait, yük altında bu işlemci tam performans verir mi?
Ben MSI'ın uygun gördüğü frekans değerleri ile kullanacağım ekstradan bir OC vs. yapmayacağım, o yüzden X serisi bir anakart bakmadım bu anakart ile bu GPU'yu MSI'ın ayarladığı şekli ile tam performans kullanabilir miyim?
Son sorum ise 600W 80+ PSU bu sistem için yeterli midir?
- AMD Ryzen 5 1600x 3.6GHz YD160XBCAEWOF İşlemci - Nanokatalog
- MSI GeForce RTX 2060 Ventus OC 6GB GDDR6 3xDP/HDMI V375-017R Ekran Kartı - Nanokatalog
- Kingston Technology HyperX FURY Siyah 8 GB DDR4 3200 MHz HX432C18FB2/8 RAM - Nanokatalog
- MSI B450M GAMING PLUS Soket AM4 AMD B450 Micro ATX 7B87-001R Anakart - Nanokatalog
- Captcha Verification
- Power Boost Vk-g1006r Usb 3.0 Temperli Cam Panel Gaming Kasa - n11.com
Nanokatalog ile ilgili görüşleriniz nelerdir?
Bu CPU darboğaza sebep olur mu?
Cpu 3.6-4 Ghz, Cpu'nun frekans değerleri ile oynamayacağım. Anakart sadece RAM OC'a müsait, yük altında bu işlemci tam performans verir mi?
Ben MSI'ın uygun gördüğü frekans değerleri ile kullanacağım ekstradan bir OC vs. yapmayacağım, o yüzden X serisi bir anakart bakmadım bu anakart ile bu GPU'yu MSI'ın ayarladığı şekli ile tam performans kullanabilir miyim?
Son sorum ise 600W 80+ PSU bu sistem için yeterli midir?