R5 1600X ve RTX 2060 sistem toplama

Nirengi

Decapat
Arkadaşlar 1 hafta içerisinde bir sistem toplayacağım elimden geldiğince 5.000 TL barajını aşmamaya gayret gösteriyorum. Alacağım parçalar aşağıdadır sizin önerileriniz nedir?

Şimdi benim aklımda birkaç soru var;

Nanokatalog ile ilgili görüşleriniz nelerdir?

Bu CPU darboğaza sebep olur mu?
Cpu 3.6-4 Ghz, Cpu'nun frekans değerleri ile oynamayacağım. Anakart sadece RAM OC'a müsait, yük altında bu işlemci tam performans verir mi?
Ben MSI'ın uygun gördüğü frekans değerleri ile kullanacağım ekstradan bir OC vs. yapmayacağım, o yüzden X serisi bir anakart bakmadım bu anakart ile bu GPU'yu MSI'ın ayarladığı şekli ile tam performans kullanabilir miyim?
Son sorum ise 600W 80+ PSU bu sistem için yeterli midir?

Nanokatalog ile ilgili görüşleriniz nelerdir?
Forumda onlarca açılmış konu var onlara bakmanızı öneririm. Genellikle şikayetler ürünlerin geç gelmesi.
Son sorum ise 600W 80+ PSU bu sistem için yeterli midir?
Yeterli ama kaliteside önemli.

İşlemciden stok fan çıkmıyor. Kendiniz ayriyeten bir işlemci soğutucusu almanız gerekli.

Seçtiğin RAM'in CL değeri yüksek. En azından 3200MHz CL16 bir bellek almaya bak.

Bu CPU darboğaza sebep olur mu?
Full HD'de bazı oyunlarda tek çekirdek performansı düşük olduğu için tam performans alamayabilirsin.

Ben MSI'ın uygun gördüğü frekans değerleri ile kullanacağım ekstradan bir OC vs. yapmayacağım, o yüzden X serisi bir anakart bakmadım bu anakart ile bu GPU'yu MSI'ın ayarladığı şekli ile tam performans kullanabilir miyim?
Ekran kartı ile anakart arasındaki söylediğin bağlantıyı anlamadım. X370/470 anakartlar işlemciyi daha iyi hız aşırtma için ve crossfire ve SLI desteği için kullanılıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı