R5 220 1 GB PUBG Mobile oynatır mı?

İşletim sistemi
Windows 10
Merhaba, sistem özelliklerim anakart ASUS H61 M-K, işlemci Intel Pentium G2030 3.0 GHz, RAM Kingston 16 GB DDR3 1333MHz CL9, ekran kartı AMD R5 220 1 GB, PUBG Mobile Gameloop sizce kaç FPS vermeli? Normal ve hangi ayarlarda oynayabilirim, yardımcı olan herkesten teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birisi çıkıp ta aynı özellikteki bir sistemle test yapıp, yayınlamadan kaç FPS verir bilemeyiz. Sadece tahmini olarak fikir verebiliriz. Emülatör'ü en performanslı ayarları yapsan bile FPS 30'un altında kalacaktır. Bende bir ara 2.Nesil i3, HD5570'li bir sitemde denemiştim. Kasma sorununu çözebilmek için ayarları minimuma çekip zar zor 30 yaptım. Bu seferde görüntü çamur gibi oldu. Oyunun oynanacak hali kalmadı. Yani sendeki sistemle biraz zor. En kötü 2. veya 3. nesil bir i5 işlemci alıp ekran kartını da GTX 550 Ti, 750 falan yapabilirsen. Tatmin edici bir ayarlarda sorunsuz oynayabilirsin.

Birisi çıkıp ta aynı özellikteki bir sistemle test yapıp, yayınlamadan kaç FPS verir bilemeyiz. Sadece tahmini olarak fikir verebiliriz. Emülatör'ü en performanslı ayarları yapsan bile FPS 30'un altında kalacaktır. Bende bir ara 2.nesil i3, HD5570'li bir sitemde denemiştim. Kasma sorununu çözebilmek için ayarları minimuma çekip zar zor 30 yaptım. Bu sefer de görüntü çamur gibi oldu. Oyunun oynanacak hali kalmadı. Yani sendeki sistemle biraz zor. En kötü 2. veya 3. nesil bir i5 işlemci alıp ekran kartını da GTX 550 Ti, 750 falan yapabilirsen. Tatmin edici bir ayarlarda sorunsuz oynayabilirsin.
Evet en düşük ayarlarda ortalama 30 FPS veriyor ve grafikler çamur gibi oluyor sizce i5 3470 veya i7 3770 alsam sorun ortadan kalkar mı?

Son düzenleme:
Evet en düşük ayarlarda ortalama 30 FPS veriyor ve grafikler çamur gibi oluyor sizce i5 3470 veya i7 3770 alsam sorun ortadan kalkar mı?
Bu işlemciler işini görür fakat, söylediğimiz gibi ekran kartını da değiştirmen lazım. Sadece işlemciyi değiştirmen bir anlam ifade etmez. Yine düşük FPS'lerde kalırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı