R5 220 çift monitör için hangi kablo lazım?

Avengerr

Centipat
Yer
Samsun
Merhaba arkadaşlar. Bir iki video izledim. Dönüştürücü gibi bir şey alacağım galiba ama hangi kablo alacağımı biliyorum. Mönitörün fotoğrafı ve kasanın arka tarafını çektim. Destekler mi, desteklemez mi bilmiyorum. Sizce hangi kabloyu almam gerekir?

• Ekran kart AMD Radeon R5 220
  • anakart Intel H81​

1650544021759.png

1650544088142.png

Merhaba arkadaşlar. Bir iki video izledim. Dönüştürücü gibi bir şey alacağım galiba ama hangi kablo alacağımı biliyorum. Mönitörün fotoğrafı ve kasanın arka tarafını çektim. Destekler mi, desteklemez mi bilmiyorum. Sizce hangi kabloyu almam gerekir?

• Ekran kart AMD Radeon R5 220
  • anakart Intel H81​

Eki Görüntüle 1366236

Eki Görüntüle 1366238

HDMI-VGA dönüştürücü alacaksınız hocam.

HDMI to VGA sanırım her monitörde çalışmıyor. Ben denediğim de 1. Monitörde çalışmadı 2. Monitörde çalıştı. Biraz şansa kalmış bir şey, tekrar iade edebileceğin bir yerden al.
Katılıyorum, her dönüştürücü çalışmıyor şansa bağlı biraz. Benimde VGA to HDMI çalışmadı VGA to Display sorunsuzca çalışmıştı.

HDMI to VGA sanırım her monitörde çalışmıyor. Ben denediğim de 1. monitörde çalışmadı 2. monitörde çalıştı. Biraz şansa kalmış bir şey, tekrar iade edebileceğin bir yerden al.

Anladım hocam yine de şansımı denim ama pek sanmıyorum monitör modeli: SyncMaster 740n eski bir mönitor bağlıyacağım.
1 tanede VGA kablosu hocam yoksa elinde varsa sadece dönüştürücü alacaksın.

VGA kablosu bende var ama dönüştürücü yok alacağım onu da.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı