R5 220 sistem nasıldır?

Gt 640 ile gta 5i nasıl çok rahat kaldırıyor biraz açarmısınız?
GT 640 R7 240 tan biraz daha iyi. 720p de açabilir o problem değil de
hazır sistem kesinlikle almayın. Resmen kaziklanirsiniz. Ben Tristan23 ün topladığı sistemi çok beğendim. Güvenle alabilirsiniz. (y)

Vatana gittiğinizde ben bunu istiyorum deyin çünkü yüksek ihtimal dandik bir alternatif sunacaklardır bilmeyenlere bu şekilde davranılıyor satış politikası gereği. Onun yerine şunu verelim falan dediklerinde de en azından buraya falan yazın ki bilgimiz olsun. Almak istediğiniz ürünlerin hangi mağazalarda stokta olduğuna bakın ona göre gidin olmadı. Gittiğiniz mağazada aradığınız ürün yoksa o yok şunu verelimle çok rahat karşılaşırsınız.

Birisinin ekran kartı 940M diğeri 920M. 'Çok farklı olmasada' mı?!
İkisi de 720p çalışacak. Ondan dolayı ikisi de 720p'de GTA 5 hariç fark oluşturacağını zannetmiyorum. GT 940 , 920'e bin basar o farklı ama 720p'de normal bir oyunda rahatlıkla farkı anlayamayacağınızdan eminim :)

MERHABA . Zamanında küçükken bir pc aldırtmıştım ama suan özellikler yetmiyor . bilgisayar casper nirvana slim kasa . i5 4.nesil işlemci. amd r5 220 .Bu suan yetmiyor gta5 almayı düşünüyorum bana anakartıma uyumlu bi ekran kartı önerirmisiniz . Şimdiden teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı