R5 220 sistem nasıldır?

Bir yıl önce arkadaşa bir siteden PC almıştık 1800 e İntel i5 3350 p 8 GB Ram ve GT 640 ekran kartı var PC de ve bu iki oyunu da çok rahat kaldırıyor. Ama şu an o fiyatlara bulduğum hiç bir PC bu oyunları kaldırmıyor . Kafayı yemek üzereyim hazır PC bulmak bu kadar zor olmamalı :(

Bir yıl önce arkadaşa bir siteden PC almıştık 1800 e İntel i5 3350 p 8 GB Ram ve GT 640 ekran kartı var PC de ve bu iki oyunu da çok rahat kaldırıyor. Ama şu an o fiyatlara bulduğum hiç bir PC bu oyunları kaldırmıyor . Kafayı yemek üzereyim hazır PC bulmak bu kadar zor olmamalı :(
Gt 640 ile gta 5i nasıl çok rahat kaldırıyor biraz açarmısınız?

valla bende anlamadım ama görüntü kalitesi falanda gayet iyi kaldırıyor :(
vatan da tanıdık buldum sen istediğin parçaları söyle ben toplatırım güzel bir şekilde dediler. var mı tavsiyesi olan 1700 e kadar güzel bir sistem önerebilecek varsa vatan dan hemen almayı düşünüyorum ama dediğim gibi donanım bilgim çok zayıf o yüzden yardımınıza muhtacım :(

yardımları reddetmiyorum asla tam tersi yardıma ihtiyacım var diyorum. tristan23 'ün önerdiklerini yazdım vatanda 2 bin liranın üstüne çıktı fiyat ve o kadara gücüm yetmiyor maalesef.
ASUS K31AD-TR013S INTEL CORE İ3 4170 3.7 GHZ 4 GB 1 TB 2 GB NVIDIA GT720 WIN8.1

bu sisteme 1399 TL verilir mi peki

Hayır. Kardeşim bütçe 1800 demiştin ilk başta şimdi 400 lira düşürdün mü anlamadım ama sana söylediklerim 2000 liranın üzerine çıkmaz vatanda o kadar fiyat farkı olmaz. Bak 1800 liraya böyle bir sistem alabilirsin. Eğer fiyatı düşürmek istersen 750Ti alırsın ekran kartını keyfine bakarsın. @1925emre1989
upload_2016-1-1_23-58-50.png

Son düzenleme:
Bu yazdığın sistemin aynısını alıyorum o zaman @Tristan23 ekran kartı 750 ti alsam ne kadar fark oynar özellikleri çok mu düşük gtx950 den. 1800 çıkabileceğim en yüksek fiyat ama çok iyi diyorsunuz madem biraz paraya kıyıp bu PC'yi toplatıyorum o zaman vatandan...

Bu yazdığın sistemin aynısını alıyorum o zaman @Tristan23 ekran kartı 750 ti alsam ne kadar fark oynar özellikleri çok mu düşük gtx950 den. 1800 çıkabileceğim en yüksek fiyat ama çok iyi diyorsunuz madem biraz paraya kıyıp bu PC'yi toplatıyorum o zaman vatandan...
Webdenal'dan al. En az 150-200 TL kar edersin. Parçalar çok daha ucuz ve aynı zamanda güvenilir.

750ti performans testlerine bakabilirsin kardeşim. Fiyat/performans açısından iyi bir ekran kartı ve günümüzdeki oyunları rahatlıkla oynarsın ama Gtx 950 alman daha iyi olur, performans olarak ciddi fark var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı