R5 220 sistem nasıldır?

750 Ti 900p'de kullanıyorum eğer monitörünüz 1080p ise GTX 950 almanızı öneririm. 1080p'de 750 Ti biraz zorlanıyor yüksek ayarlar için ama GTX 950 sorun çıkarmaz.

Vestel 32 inç LED TV kullanıyorum . dediğim gibi sadece GTA 5 ve pes oynamak için alıyorum. @Tristan23 ' ün önerdiği PC 'den toplatıyorum o zaman ilk izin günümde

Vatana gittiğinizde ben bunu istiyorum deyin çünkü yüksek ihtimal dandik bir alternatif sunacaklardır bilmeyenlere bu şekilde davranılıyor satış politikası gereği. Onun yerine şunu verelim falan dediklerinde de en azından buraya falan yazın ki bilgimiz olsun. Almak istediğiniz ürünlerin hangi mağazalarda stokta olduğuna bakın ona göre gidin olmadı. Gittiğiniz mağazada aradığınız ürün yoksa o yok şunu verelimle çok rahat karşılaşırsınız.

Birisinin ekran kartı 940M diğeri 920M. 'Çok farklı olmasada' mı?!
İkisi de 720p çalışacak. Ondan dolayı ikisi de 720p'de GTA 5 hariç fark oluşturacağını zannetmiyorum. GT 940 , 920'e bin basar o farklı ama 720p'de normal bir oyunda rahatlıkla farkı anlayamayacağınızdan eminim

MERHABA . Zamanında küçükken bir pc aldırtmıştım ama suan özellikler yetmiyor . bilgisayar casper nirvana slim kasa . i5 4.nesil işlemci. amd r5 220 .Bu suan yetmiyor gta5 almayı düşünüyorum bana anakartıma uyumlu bi ekran kartı önerirmisiniz . Şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…