Hitokiri_B
Decapat
Ben de Rx570, Ram takviyesi bi de işlemci çok ısınıyorsa düzgün bir sogutma eklemeni tavsiye ederim.
Bunu başta belirteyim, GTX 1070 kullanıyorum. Sürekli oyun oynayıp, oyun içi değerleri kontrol etmesem de şunları söyleyebilirim.
Rainbow Six Siege 1080p-Ultra, Ortalama 4 GB Video belleği kullanımım var.
GTA 5 1080p, FXAA-MSAA kapalı, geri kalanlar ultra diye hatırlıyorum, yaklaşık 2GB-2.3GB kullanıyor.
Yeni oyunlarda ise bu değerler yükselerek devam ediyor genellikle, kaplama kaliteleri yükseldiği için.
Kısa süre önce HD 7850 ekran kartlı bir sistemde Apex Legends testi yaptım. 1080p en düşük ayarlarda 1.1GB ile 1.3GB arası kullanımları gördüm. Senin şuan oynadığın oyunlar için 3 GB yeterli fakat ileride yeni çıkan oyunları oynamak istersen sorun yaşama ihtimalin var.
Bunu başta belirteyim, GTX 1070 kullanıyorum. Sürekli oyun oynayıp, oyun içi değerleri kontrol etmesem de şunları söyleyebilirim.
Rainbow Six Siege 1080p-Ultra, Ortalama 4 GB Video belleği kullanımım var.
GTA 5 1080p, FXAA-MSAA kapalı, geri kalanlar ultra diye hatırlıyorum, yaklaşık 2GB-2.3GB kullanıyor.
Yeni oyunlarda ise bu değerler yükselerek devam ediyor genellikle, kaplama kaliteleri yükseldiği için.
Kısa süre önce HD 7850 ekran kartlı bir sistemde Apex Legends testi yaptım. 1080p en düşük ayarlarda 1.1GB ile 1.3GB arası kullanımları gördüm. Senin şuan oynadığın oyunlar için 3 GB yeterli fakat ileride yeni çıkan oyunları oynamak istersen sorun yaşama ihtimalin var.
Butce 2500 TL ise elindekini satip 3200 TL falan yaparsan butceyi R3 2300X, B450 anakart ve RX 570'li bir sistem toplayabilirsin ve bence daha iyi olur.
Anakartı değiştirmeden de devam edebilirsin, ama öncelikle CPU-Z adlı programı indirip anakartın hakkında biraz bilgi paylaşman daha iyi olabilir. Hazır sistemlerde kullanılan anakartlar ile tek başına satılan anakartlar arasında bazı farklar olabilir, açıkçası benimde çok bilgim yok. Örneğin, BIOS sürümünün güncelleme desteğinin erkenden kesilmesi, PCI-E yuvasının hızı, Maksimum RAM ve RAM frekans desteği, anakartın üzerindeki SATA3 bağlantılarının sayısı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.