R5 230M Laptopun 13.Cuma Performansı Nasıl Olur?

umut763476

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 590 8GB,

İ3-9100F,

4GB RAM(GARİP BİLİYORUM!), 1TB HDD ,600 W ELİTE PSU
Merhaba Technopatlar, ben 13. Cuma adlı oyunu indirmek istiyorum fakat Can you run it sitesi kaldırmaz diyor?

Ekran Alıntısı.PNG

1ısı.PNG

Ama gördüğünüz gibi buradakiler açar diyor, sizce 30 veya 25 FPS'de oynayabilir miyim?

Sistem:
  • GPU: AMD RADEON R5 230M
  • CPU: i5-4200M
  • RAM: 6GB
  • SSD: 112GB
  • 2.HDD: 400GB
  • 3.HDD: 400GB
Lütfen soruma cevap yazın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı çok büyük sıkıntı çıkaracak sana. Bu site yanlış bilgi veriyor. Pixel Shader gibi özelliklere bakarak bunun cevabını veremezsin. Ekran kartın üzülerek söylüyorum çok kötü. Diğer bileşenlerin kurtarıyor ama... Açarsın fakat oynayabilir misin orası tartışılır. :)

Ekran kartı çok büyük sıkıntı çıkaracak sana. Bu site yanlış bilgi veriyor. Pixel Shader gibi özelliklere bakarak bunun cevabını veremezsin. Ekran kartın üzülerek söylüyorum çok kötü. Diğer bileşenlerin kurtarıyor ama... Açarsın fakat oynayabilir misin orası tartışılır. :)

gta V csgo fln rahat oynuyorum gta 5: 30-32 fps csgo:60

En düşük ayarlarda alıyorsunuzdur ama o performansı. Zaten dediğiniz oyun da optimizasyon sorunu var diye biliyorum. Yine de size kalmış artık yükleyin ve deneyin.

Düşündüğüm gibi 27-30 fps alıyorum bana göre iyi hiç rahatsız etmiyor ama...5-10 sn de bir droplanıyor oyun. Ve bu çok rahatsız edici. Bunu düzeletibleceğim bir oyun güçlendirme vs programınız varmı ?

Düşündüğüm gibi 27-30 fps alıyorum bana göre iyi hiç rahatsız etmiyor ama...5-10 sn de bir droplanıyor oyun. Ve bu çok rahatsız edici. Bunu düzeletibleceğim bir oyun güçlendirme vs programınız varmı ?
Bu olay çok büyük ihtimalle RAM miktarınızdan dolayı oluyor. Arka da uygulama varsa kapatınız.

Bu olay çok büyük ihtimalle RAM miktarınızdan dolayı oluyor. Arka da uygulama varsa kapatınız.

Ama ramin %50-60 kullanıyor dolu değilki ? neyse ben herşeyi kapatıcam arkadaki teşekkürler.
Artık konu durabilir oyunu gayet rahat oynadım amd radeon ayarlarından güzel bir ayar çektikten sonra.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı