İyi fiyata itopyadan 12400 e aldım şimdi fiyatşar baya arttıGüzel ikili olur, yalnız şuanki fiyatından RTX 3050 almak mantıklı değil.
İyi fiyata itopyadan 12400 e aldım şimdi fiyatşar baya arttı
Çok pahalı almışsın 6000 TL ye satılıyor. Bence iptal et indirim kovalaİyi fiyata itopyadan 12400 e aldım şimdi fiyatşar baya arttı
Bütün sistem 12400Çok pahalı almışsın 6000 TL ye satılıyor. Bence iptal et indirim kovala
Bütün sistem 12400
Banada daha sistem gelmedi gelince uyumluluklarını size yazarımYine pahalı ama kabul edilebilir düzeyde ben sadece ekran kartı sandım kusura bakmayınAcaba darboğaz olup olmadığını söyleyebilirmisiniz buradan bendede aynı işlemci var rtx 3050 ile nasıl performans gösteriyor 1080 P de merak ediyorum.
Çok güzel olur hocam teşekkürler. Darboğaz felan olmuyor ise bende almayı düşünüyorum işlemcim aynı.Banada daha sistem gelmedi gelince uyumluluklarını size yazarım
Ok iyi günlerÇok güzel olur hocam teşekkürler. Darboğaz felan olmuyor ise bende almayı düşünüyorum işlemcim aynı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.