R5 2400G Cyberpunk 2077 performansı

NightMan4455

Femtopat
Ben AMD Ryzen 5 2400G APU sistem toplamak istiyorum. yakında alacağım Cyberpunk 2077'de 1080P ve 720P'de kaç FPS verir? Oynanabilecek seviyede FPS verir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten bu oyun için özel toplamıyorum bütçem çok düşük bir de şimdi testlere baktım da RX550 GT1030 gibi kartlar 15-20 FPS alıyor ama Ryzen 5 2400G 30 FPS alıyor oyunun hakkını vermek değil oynasam yeter zaten ileride para biriktirip bir ekran kartı takacağım için APU aldım daha ileriye dönük olduğu için.
Bütçem 2200TL
Ram çift kanal alacağım çok daha iyi tek kanal apu kullananlar tam performansını kullanamıyor çok bariz

Zaten bu oyun için özel toplamıyorum bütçem çok düşük bir de şimdi testlere baktım da RX550 GT1030 gibi kartlar 15-20 FPS alıyor ama Ryzen 5 2400G 30 FPS alıyor oyunun hakkını vermek değil oynasam yeter zaten ileride para biriktirip bir ekran kartı takacağım için APU aldım daha ileriye dönük olduğu için.
Bütçem 2200TL.
RAM çift kanal alacağım çok daha iyi tek kanal APU kullananlar tam performansını kullanamıyor çok bariz.

Açar ama 20 30 FPS anca veriri en dip grafiklerde Cyberpunk'a 250 lira vereceğinize sistem de yükseltme yapın ileride erkan kartı alınca oynayabilirsiniz çünkü 20 30 FPS'de oyundan hiç keyif alacağınızı sanmıyorum şahsımca.
Bütçem 2200TL.
RAM çift kanal alacağım çok daha iyi tek kanal APU kullananlar tam performansını kullanamıyor çok bariz.

Bende eskiden 3400G kullanıyordum e spor oyunları falan oynuyordum sonradan sisteme ekran kartı aldım ondan sonra yüksek grafikli oyunları oynamaya kalkışdım.

Bende eskiden 3400G kullanıyordum e spor oyunları falan oynuyordum sonradan sisteme ekran kartı aldım ondan sonra yüksek grafikli oyunları oynamaya kalkıştım.

Ama birçok kişi 1050 Ti ile oynuyor ve Vega11 daha güçlü diye biliyorum zaten ben çok fazla 3A oyun oynamayacağım sadece Cyberpunk 2077'ye gönlüm düştü bu arada beklediğim falan yok oyunun yapımına ben 4 yaşındayken başlanmış geçen yıl haberim oldu.😁😁

Ama birçok kişi 1050 Ti ile oynuyor ve Vega11 daha güçlü diye biliyorum zaten ben çok fazla 3A oyun oynamayacağım sadece Cyberpunk 2077'ye gönlüm düştü bu arada beklediğim falan yok oyunun yapımına ben 4 yaşındayken başlanmış geçen yıl haberim oldu.😁😁

Bende 7 yaşındayken 8 senelik oyun yapmışlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı