R5 2600 RTX 2060 Cyberpunk 2077 performansı

DRM'li oyun oynamasak tamam diyeceğim AC Valhalla tablosuna bakın o oyunda korumalı ama sözlerinde durmuşlar doğru fps değerlerini elde ettim.CDPR Çuvalladı.
Hocam tamam da AC Valhalla DRM korumalı olarak son kullanıcıya geliyor. Bu sebeple optimizasyonu ona göre yapılıyor. Kaç kişiden dinledim kaç kişiden okudum genel olarak söylenen; oyun tam olarak çıkmadan önce sızmasın diye DRM korumalı dağıtılıyor ve DRM'e göre optimizasyonu yapılmıyor. DRM koruması olmadan çıkış yapacağı için performansın bir tık daha yukarda olacağı söyleniyor.

DRM'li oyun oynamasak tamam diyeceğim AC Valhalla tablosuna bakın o oyunda korumalı ama sözlerinde durmuşlar doğru fps değerlerini elde ettim.CDPR Çuvalladı.

Hocam çuvalladı demeden önce bi 4 saat bekleyin, nasıl bir şey çıkacağını bilmiyoruz. Test versiyonuyla benchmark yapanlardan CDPR kaldırmalarını istemiş oyunun çıkış versiyonu bu değil diye. Sürücü optimizasyonları da dün ve bugün geldi. Ha oyuna gireriz kasarsa söveriz.

Hocam tamam da AC Valhalla DRM korumalı olarak son kullanıcıya geliyor. Bu sebeple optimizasyonu ona göre yapılıyor. Kaç kişiden dinledim kaç kişiden okudum genel olarak söylenen; oyun tam olarak çıkmadan önce sızmasın diye DRM korumalı dağıtılıyor ve DRM'e göre optimizasyonu yapılmıyor. DRM koruması olmadan çıkış yapacağı için performansın bir tık daha yukarıda olacağı söyleniyor.

Sızdı bile, oynayan var. Şu an bu telaşları ben de anlıyorum ama maalesef gerçek hazırlıklı olalım. Ben de muzdaribim ama 20-30 FPS artmasını beklemek hayalcilik olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı