R5 2400G Sistem toplama

Mr.Corleone

Hectopat
Aşağıdaki sistem LoL ve PUBG için yeterli mi?

MSI A320M PRO-VH PLUS AMD A320 Soket AM4 DDR4 3200MHz OC Anakart

Ryzen R5 2400g Vega 11 işlemci

G skill 2x4GB 3000Mhz RAM

Geri kalan parçalar var sadece bunları değiştiriyorum... :)

Sormanın nedeni PUBG için Vega 11 ve 8GB 3000Mhz RAM yeterli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartı B350 yapın. RAM sanırım yeterli gelecektir şimdilik. İlerde 16 GB'ye yükseltmekte fayda var tabii ki.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Buna bakılabilir o zaman.

@Jira Son verdiğiniz videoda da sistem belleği 16 GB olarak kullanılmış. Size takık bir profil çizdim gibi görünüyor ama alakası yok :D Öyle denk geldi :)

@Mr.Corleone 2 videodan örneklerle anlatayım. Bu işlemciye sahibim. Standart değerlerde son videodan anlayacağınız kadarıyla 2GB RAM zaten ekran kartına gidiyor. Boşta gezinmede de 5,7 GB RAM oyun tüketiyor. Windows da arkada sabit çalışmak için 1,5 GB ihtiyaç duyacağından, sizin sorduğunuz 8GB RAM dar boğaz yapacaktır.
İlk videodaki GPU frekans değerlerine OC yaparsanız da bu sefer işlemciniz aşırı ısınmaya başlayacaktır.

Normal oyunlar için doğru. Ben yorumumu sadece PUBG üzerine yapıyorum şu anda :)
Anladım hocam teşekkür ederim sonuçta amacı tamamen grafik göstermekle alakalı bir parça ile işlemcinin yanında gelen grafik kartı aynı işlevi göremez fakat şimdi benim anlamam gereken 8gb ramin pubg ye yetemeyeceği mi?

Anakartı B350 yapın. RAM sanırım yeterli gelecektir şimdilik. İlerde 16 GB'ye yükseltmekte fayda var tabii ki.

yanda ram miktarı 5 civarı gösteriyor, yani bu sistem 8gb mı?Kusura bakmayın mobildeyim şu an da, göremiyorum..

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı