S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 9 Ocak 2019 #21 TheYusuf14 dedi: Bunların hepsi lite modeli ben pro alıcam yalnız Bende o eksikleri alıcağımı söylüyorum ama okumuyosun Genişletmek için tıkla... Ben kasa konusunu diyorum yorumu tamamen okudum siz benimkibi bir daha okuyun isterseniz.
TheYusuf14 dedi: Bunların hepsi lite modeli ben pro alıcam yalnız Bende o eksikleri alıcağımı söylüyorum ama okumuyosun Genişletmek için tıkla... Ben kasa konusunu diyorum yorumu tamamen okudum siz benimkibi bir daha okuyun isterseniz.
T TheYusuf14 Decapat Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 14 9 Ocak 2019 #22 death1ron dedi: Baktığınız kasa yerine bu kasayı tavsiye ediyorum. Hava sirkülasyonu çok iyi. Paranızı çöpe atmayın. Görselliğe önem veren biri olarak bu kasa harika. Youtube`da birsürü testleri var. Cooler Master MasterCase H500P RGB USB 3.0 Pencereli MidTower Kasa | ITOPYA O Hardisk yerine de 240 GB SSD alın bir tane hızdan mahrum kalmayın. SanDisk SSD Plus 480GB 530MB-445MB/s Sata 3 2.5" SSD Fiyatı Genişletmek için tıkla... Bu kasada psu yok beni aşar Silinen üye dedi: Ben kasa konusunu diyorum yorumu tamamen okudum siz benimkibi bir daha okuyun isterseniz. Genişletmek için tıkla... Zed24 tel no ile iletişim kurarak bana daha hızlı yardımcı olurmusun
death1ron dedi: Baktığınız kasa yerine bu kasayı tavsiye ediyorum. Hava sirkülasyonu çok iyi. Paranızı çöpe atmayın. Görselliğe önem veren biri olarak bu kasa harika. Youtube`da birsürü testleri var. Cooler Master MasterCase H500P RGB USB 3.0 Pencereli MidTower Kasa | ITOPYA O Hardisk yerine de 240 GB SSD alın bir tane hızdan mahrum kalmayın. SanDisk SSD Plus 480GB 530MB-445MB/s Sata 3 2.5" SSD Fiyatı Genişletmek için tıkla... Bu kasada psu yok beni aşar Silinen üye dedi: Ben kasa konusunu diyorum yorumu tamamen okudum siz benimkibi bir daha okuyun isterseniz. Genişletmek için tıkla... Zed24 tel no ile iletişim kurarak bana daha hızlı yardımcı olurmusun
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 10 Ocak 2019 #23 TheYusuf14 dedi: Bu kasada psu yok beni aşar Zed24 tel no ile iletişim kurarak bana daha hızlı yardımcı olurmusun Genişletmek için tıkla... Niye? Burdan yazamıyormusun? Aciz misin sen?
TheYusuf14 dedi: Bu kasada psu yok beni aşar Zed24 tel no ile iletişim kurarak bana daha hızlı yardımcı olurmusun Genişletmek için tıkla... Niye? Burdan yazamıyormusun? Aciz misin sen?
T TheYusuf14 Decapat Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 14 10 Ocak 2019 #24 Silinen üye dedi: Niye? Burdan yazamıyormusun? Aciz misin sen? Genişletmek için tıkla... Yok klavye kullanmayı fazla sevmşyorum sende üstüme üstüme gelme
Silinen üye dedi: Niye? Burdan yazamıyormusun? Aciz misin sen? Genişletmek için tıkla... Yok klavye kullanmayı fazla sevmşyorum sende üstüme üstüme gelme
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 10 Ocak 2019 #25 TheYusuf14 dedi: Yok klavye kullanmayı fazla sevmşyorum sende üstüme üstüme gelme Genişletmek için tıkla... Telefon numaramı başka kişilere yaymayacağın ne malum?
TheYusuf14 dedi: Yok klavye kullanmayı fazla sevmşyorum sende üstüme üstüme gelme Genişletmek için tıkla... Telefon numaramı başka kişilere yaymayacağın ne malum?
D death1ron Kilopat Katılım 10 Aralık 2017 Mesajlar 415 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2019 #26 Şöyle bişey ister misin? Görsel olarak düşünüyorsan kaliteli. Senin konu arkadan yansıyor bak Dosya Ekleri +.jpg 373,3 KB · Görüntüleme: 89
T TheYusuf14 Decapat Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 14 10 Ocak 2019 #27 Silinen üye dedi: Telefon numaramı başka kişilere yaymayacağın ne malum? Genişletmek için tıkla... Üff tamam nabarsan yap konuma yazma bidaha death1ron dedi: Şöyle bişey ister misin? Görsel olarak düşünüyorsan kaliteli. Senin konu arkadan yansıyor bak Genişletmek için tıkla... Güzel duruyor Şimdi oldumu Dosya Ekleri Screenshot_20190110-001335.jpg 101,4 KB · Görüntüleme: 72 Son düzenleme: 10 Ocak 2019
Silinen üye dedi: Telefon numaramı başka kişilere yaymayacağın ne malum? Genişletmek için tıkla... Üff tamam nabarsan yap konuma yazma bidaha death1ron dedi: Şöyle bişey ister misin? Görsel olarak düşünüyorsan kaliteli. Senin konu arkadan yansıyor bak Genişletmek için tıkla... Güzel duruyor Şimdi oldumu
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 10 Ocak 2019 #28 TheYusuf14 dedi: Üff tamam nabarsan yap konuma yazma bidaha Güzel duruyor Şimdi oldumu Genişletmek için tıkla... Son olarak kasa olarak Phanteks P350X alabilirsin.
TheYusuf14 dedi: Üff tamam nabarsan yap konuma yazma bidaha Güzel duruyor Şimdi oldumu Genişletmek için tıkla... Son olarak kasa olarak Phanteks P350X alabilirsin.
D death1ron Kilopat Katılım 10 Aralık 2017 Mesajlar 415 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2019 #29 NZXT H500 Siyah Kırmızı Temp. Cam USB3.1 ATX Kasa | ITOPYA Aerocool 850W 80+ Gold KCAS Serisi Yarı Modüler RGB Fanlı Güç Kaynağı (AE-KCAS850GM) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri
NZXT H500 Siyah Kırmızı Temp. Cam USB3.1 ATX Kasa | ITOPYA Aerocool 850W 80+ Gold KCAS Serisi Yarı Modüler RGB Fanlı Güç Kaynağı (AE-KCAS850GM) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 10 Ocak 2019 #30 death1ron dedi: NZXT H500 Siyah Kırmızı Temp. Cam USB3.1 ATX Kasa | ITOPYA Aerocool 850W 80+ Gold KCAS Serisi Yarı Modüler RGB Fanlı Güç Kaynağı (AE-KCAS850GM) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri Genişletmek için tıkla... 850 Watt gereksiz.
death1ron dedi: NZXT H500 Siyah Kırmızı Temp. Cam USB3.1 ATX Kasa | ITOPYA Aerocool 850W 80+ Gold KCAS Serisi Yarı Modüler RGB Fanlı Güç Kaynağı (AE-KCAS850GM) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri Genişletmek için tıkla... 850 Watt gereksiz.