S
Silinen üye 106715
Ziyaretçi
Ben kasa konusunu diyorum yorumu tamamen okudum siz benimkibi bir daha okuyun isterseniz.Bunların hepsi lite modeli ben pro alıcam yalnız
Bende o eksikleri alıcağımı söylüyorum ama okumuyosun
Ben kasa konusunu diyorum yorumu tamamen okudum siz benimkibi bir daha okuyun isterseniz.Bunların hepsi lite modeli ben pro alıcam yalnız
Bende o eksikleri alıcağımı söylüyorum ama okumuyosun
Bu kasada psu yok beni aşarBaktığınız kasa yerine bu kasayı tavsiye ediyorum. Hava sirkülasyonu çok iyi. Paranızı çöpe atmayın. Görselliğe önem veren biri olarak bu kasa harika. Youtube`da birsürü testleri var.
Cooler Master MasterCase H500P RGB USB 3.0 Pencereli MidTower Kasa | ITOPYA
O Hardisk yerine de 240 GB SSD alın bir tane hızdan mahrum kalmayın.
SanDisk SSD Plus 480GB 530MB-445MB/s Sata 3 2.5" SSD Fiyatı
Zed24 tel no ile iletişim kurarak bana daha hızlı yardımcı olurmusunBen kasa konusunu diyorum yorumu tamamen okudum siz benimkibi bir daha okuyun isterseniz.
Niye? Burdan yazamıyormusun? Aciz misin sen?Bu kasada psu yok beni aşar
Zed24 tel no ile iletişim kurarak bana daha hızlı yardımcı olurmusun
Yok klavye kullanmayı fazla sevmşyorum sende üstüme üstüme gelmeNiye? Burdan yazamıyormusun? Aciz misin sen?
Telefon numaramı başka kişilere yaymayacağın ne malum?Yok klavye kullanmayı fazla sevmşyorum sende üstüme üstüme gelme
Üff tamam nabarsan yap konuma yazma bidahaTelefon numaramı başka kişilere yaymayacağın ne malum?
Güzel duruyorŞöyle bişey ister misin? Görsel olarak düşünüyorsan kaliteli. Senin konu arkadan yansıyor bak![]()
Son olarak kasa olarak Phanteks P350X alabilirsin.Üff tamam nabarsan yap konuma yazma bidaha
Güzel duruyor
Şimdi oldumu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.