R5 2400G ve GTX 1660 Ti Cyberpunk 2077 performansı

İşletim sistemi
Windows 10
Ultra ayarlar da 30-45 arası oynarsınız. Ayarları aşağı çektikçe darboğaz artar ve oynanmayacak hal alır.
Cevabınıza saygı duyuyorum ancak. Bu tür konuları açanlara ve sizin gibi cevap verenleri anlayamıyorum. FPS ölçen bir site falan mı var acaba ? Ayın zamanda oyun daha çıkmamış bile. Belki optimizasyonu rezil olacak 10FPS alacak, Belki mükemmel olacak darboğaz olsa dahi 60+FPS alacak bunun bir cevabı yok bana kalırsa.

Cevabınıza saygı duyuyorum ancak. Bu tür konuları açanlara ve sizin gibi cevap verenleri anlayamıyorum. FPS ölçen bir site falan mı var acaba? Ayın zamanda oyun daha çıkmamış bile. Belki optimizasyonu rezil olacak 10FPS alacak, belki mükemmel olacak darboğaz olsa dahi 60+FPS alacak bunun bir cevabı yok bana kalırsa.

Sadece bu oyunu baz alarak yorumumu yapmadım hocam. Bütün oyunlar da darboğaz yapıyor.

Tek seçenek ayarları yükseltmek. CP2077 haklısınız daha çıkmadı fakat gerek sistem gereksinimlerinden gerekse tecrübeden anlayabiliyorsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı