R5 2500X RX 570-RX 580 Hazır Sistem Seçimi

hilmisungurr28

Decapat
Teknobiyotik'in yeni çıkardığı bilgisayar ile DA-G2 sistemini SSD'ler göz ardı edilmek şartı ile karşılaştırdığımızda sizce hangi seçim daha mantıklıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bu ikisi arasında kaldım Teknobiyotik sisteminde 10-15 FPS fazla alınır ama G2 bileşenleride fiyatına göre çok kaliteli diye düşünüyorum.

Teknobiyotik sistemine bakamadım fakat İtopya için herşeyden önce SSD de değişiklik yapılıp 1TB HDD eklenmeli, bununla birlikte bütçe müsade ettiği ölçüde degisiklikler yapılarak hazır sistemin fiyat avantajı kullanılabilir.

Günümüz oyunları için ideal olan 6 çekirdek bir işlemcidir. Ryzen 5 2500X ise 4 çekirdek 8 threads bir işlemci. Yani pek mantıklı bir tercih olmayacaktır. Eğer 4 çekirdek bir işlemci alınacaksa i3 8100 alınabilir.

DA G2 sistemi almayı düşünüyordum. Şimdi benimde aklımı karıştırdın :D Teknobiyotik te bulunan işlemciyi 2600 yapıp o sistemi alsam daha mı mantıklı ve güzel olur yani?

Ne bakımdan daha kaliteli hocam? Pek bilgim yokta, özellik bakımından Teknobiyotik te olan daha uzun ömürlü ve performanslı olmaz mı?
Teknobiyotik sitesinin topladığı 10-15 FPS fazla alırsınız ama marka olarak, kalite olarak ve tek fıyat bakımından dolayı G2'yi seçerim şık ve daha sonradan satarken zorlanağımı sanmam ayrıca yanında 300 TL civarında fan kontrolcü hediye geliyor.

Teknobiyotik sitesinin topladığı 10-15 FPS fazla alırsınız ama marka olarak, kalite olarak ve tek fıyat bakımından dolayı G2'yi seçerim şık ve daha sonradan satarken zorlanağımı sanmam ayrıca yanında 300 TL civarında fan kontrolcü hediye geliyor.
Hocam ben satmayı düşünmüyorum. İleriye yönelik alıcaksam parçaları daha kaliteli olduğu için G2 sistemi daha mı iyi olur diyorsunuz o halde? Şimdi G2 yi alırsam 2-3 yıl sonra belki yükseltmem gerekebilir. Tekno dan alırsam biraz daha uzun vadede o sistem idare etmez mi beni? Kusura bakmayın biraz fazla soruyorum ama önemli benim için. :)

Hocam ben satmayı düşünmüyorum. İleriye yönelik alıcaksam parçaları daha kaliteli olduğu için G2 sistemi daha mı iyi olur diyorsunuz o halde? Şimdi G2 yi alırsam 2-3 yıl sonra belki yükseltmem gerekebilir. Tekno dan alırsam biraz daha uzun vadede o sistem idare etmez mi beni? Kusura bakmayın biraz fazla soruyorum ama önemli benim için. :)
Yukseltme yapabilirsiniz ilerde işlemcisi yeterli ilerisi için.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı