R5 2500X sisteme işletim sistemi önerisi

Hocam yazılımcı değilsiniz bir şey değilsiniz roblox oynamak için hackintosh falan mı yapacaksınız Allah aşkına? Son kullanıcı için Pc’de en uygun işletim sistemi Windows’tur.
Çok merak ediyorum şuan ne istediğini arkadaşın. Windows isteseydim konu açmazdım cümlesi aşırı enteresan.

Aklında ne var bilmiyorum ama dediğine en yakın Pop!_OS var.

Herhalde arkadaş Linux'un tüm oyunları desteklediğini falan sanıyor.
Aslında oyun yapan şirketlet Linux’u desteklemiyor demek daha doğru. Wine/Proton ile bir çok oyun çalıştırılabiliyor. Tabi LoL ve Roblox hakkında bi bilgim yok ama en son LoL çalışıyordu sanki?

Aslında oyun yapan şirketlet Linux'u desteklemiyor demek daha doğru. Wine/Proton ile birçok oyun çalıştırılabiliyor. Tabii LoL ve Roblox hakkında bir bilgim yok ama en son LoL çalışıyordu sanki?

Roblox açılır fakat LoL desteği kesti diye biliyorum.

Aslında oyun yapan şirketlet Linux’u desteklemiyor demek daha doğru. Wine/Proton ile bir çok oyun çalıştırılabiliyor. Tabi LoL ve Roblox hakkında bi bilgim yok ama en son LoL çalışıyordu sanki?

Lol eskiden çalışıyordu. Riot'un Anti cheat'den sonra çalışmaz oldu kerata. Roblox ise çalıştırılıyor ek araçlarla.

Windowd 10'un hafifletilmiş hali ReviOS10 ve AtlasOS'a bakabilirsiniz.

Onun haricinde herhangi bir Linux dağıtımında Lutris ile LoL ve waydroid ile de Roblox oynayabilirsiniz.

Başlangıç için Linux Mint güzel bir tercih olur. Eğer farklılık isterseniz Pop!_OS dağıtımına da bakabilirsiniz.

Roblox açılır fakat LoL desteği kesti diye biliyorum.

Tam tersi. AC mevzusu yüzünden Wine ile Roblox desteği kesildi ama waydroid ile kurup oynayan oyuncular var.

Lol'un şu an oynandığından emin misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…