Merhaba. Sisteminiz 3 yıl kadar orta ayarlarda götürür sizin tabirinizle. Bir çok oyunda orta üstü ayarlarda da götürür. Yükseltme için PSU güncellemesi yapmak durumunda kalmanız olası görünüyor. Ayrıca SSD güncellemesi de yapmanız gerekebilir
Mesela SSD'ye hiçbir oyunu kurmasam takacağım 1TB HDD'ye tüm oyunları kursam daha iyi olur değil mi bir de bu PSU beni şimdilik idare eder değil mi eski PC'de güç kaynağı sıkıntısından çok çektim ilgilenip cevap verdiğiniz için çok sağ olun aslında aklımda 2 soru daha var ama kimsenin kafasını şişirmek istemem.
3 Sene güzel vakit geçirtecektir bazı ayarları kısmak zorunda kalsanız da.
İşlemci olarak çıkma süresi yakınken Ryzen 3 3100 ve 3300X'i bekleyebilirsiniz sadece.
SSD + HDD olarak sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. 240GB SSD kullanıyorum oynamak istediğim 1-2 aaa oyunu SSD'ye taşıyorum, birisice HDD'ye geri götürüyorum. Sizin 480GB alanınız fazlası için yeterli olacaktır bu 3 sene boyunca.
Dark Force güç kaynağının 600w olanını 3+ yıldır sorunsuz kullanıyorum. güç kaynakları bana göre markadan daha çok şans işi. Herkesin iyi dediğini alırsınız elinizde patlar, beğenmediği alırsınız yıllarca götürür. Yani
Dark Force PSU önermiyorlar.
SSD'yi dediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.
Sorularınızı soruni forumda yardım edenler elbette bulunur.
Dark Force+ 500W 80+ Plus PSU alınır mı?
Arkadaşlar linkteki PSU sizce alınır mı? https://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/dark-500w-80-yari-moduler-dark-force-atx-guc-kaynagi-dkps580s1-29390.html#!prettyPhoto Bana fiyatına göre iyi geldi sizinde düşüncelerinizi bekliyorum.www.technopat.net
Dark Marka Güç Kaynağı Alınır mı?
Gayet uygun fiyatı var ama bir sorun çıkarır mı acaba? Dark Force 500W 3xSATA, 3xIDE, 8Pin CPU, PCI-E Çıkışlı Güç Kaynağı (DKPS500S1)www.technopat.net