R5 2500X yükseltilmeli mi?

Efe Guler

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8x2 ddr4 2933 mhz
Anakart
Prime A320 M-R
Herkese merhaba, iyi Sosyaller Ryzen 5 2500X işlemcim RX 570 ekran kartım var FPS oyunlarında performans artışı istiyorum. İşlemcimi satıp Ryzen 5 5600 ve kule tipi hava soğutma almayı düşünüyorum, stok fanın Ryzen 5 5600'e yetmediğini duymuştum. Böyle bir geçiş sizce mantıklı mı? Bir de işlemciyi sıfır aldığımızda termal macun sürülü mü geliyor yoksa termal macunda mı almam lazım?

Herkese merhaba, iyi Sosyaller Ryzen 5 2500X işlemcim RX 570 ekran kartım var FPS oyunlarında performans artışı istiyorum. İşlemcimi satıp Ryzen 5 5600 ve kule tipi hava soğutma almayı düşünüyorum, stok fanın Ryzen 5 5600'e yetmediğini duymuştum. Böyle bir geçiş sizce mantıklı mı? Bir de işlemciyi sıfır aldığımızda termal macun sürülü mü geliyor yoksa termal macunda mı almam lazım
İşlemciye termal macun sürülü gelse neden macun satılsın ayrı olarak? Bi de işlemci güncelleyecekseniz bence ekran kartı da güncellemeyi unutmayın, RX 570 sonuç olarak.

Herkese merhaba, iyi Sosyaller Ryzen 5 2500X işlemcim RX 570 ekran kartım var FPS oyunlarında performans artışı istiyorum. İşlemcimi satıp Ryzen 5 5600 ve kule tipi hava soğutma almayı düşünüyorum, stok fanın Ryzen 5 5600'e yetmediğini duymuştum. Böyle bir geçiş sizce mantıklı mı? Bir de işlemciyi sıfır aldığımızda termal macun sürülü mü geliyor yoksa termal macunda mı almam lazım?
Kutulu ya da kutusuz işlemci macunsuz geliyor. Elinde macun yoksa, satın almak zorundasın. Macun olarak Arctic Mx-4 öneririm.

İşlemciye termal macun sürülü gelse neden macun satılsın ayrı olarak? Bir de işlemci güncelleyecekseniz bence ekran kartı da güncellemeyi unutmayın, RX 570 sonuç olarak.

Neye yükseltmemi önerirsiniz temel amacım FPS oyunlarında performans artışı hikayeli oyun oynamıyorum ikinci el RX 580, 5600XT vs işimi görür mü bir de Ryzen 5 5600 için kule tipi hava soğutucu öneriniz var mı 1000TL civarı.

Kutulu ya da kutusuz işlemci macunsuz geliyor. Elinde macun yoksa, satın almak zorundasın. Macun olarak Arctic MX-4 öneririm.

Teşekkürler hocam site güvenilir mi?

Neye yükseltmemi önerirsiniz temel amacım FPS oyunlarında performans artışı hikayeli oyun oynamıyorum ikinci el RX 580, 5600XT vs işimi görür mü bir de Ryzen 5 5600 için kule tipi hava soğutucu öneriniz var mı 1000TL civarı.

Eğer hikayeli oynamayacaksanız bile en azından 5600XT almanızı öneririm, belki ileride fikriniz değişir ve "daha güzel" oyunlar oynarsınız 😁
Bi de ryzen 5 5600 için çoğu kule tipi soğutucu işinizi görür. Çok da ısınan bir işlemci değil 65W TDP değerine sahip.
Bu soğutucu işinizi fazlasıyla görür.

Teknobiyotik yılların mağazası, Kendim buradan R5 5600x aldım hala da kullanıyorum. Hakkımızda | Teknobiyotik

FPS oyunları için RX570 gayet yeterli ama yükselteceksen bütçene göre değişmekle beraber 5600XT gayet kaslı bir karttır.

Önerileriniz için teşekkürler hocalarım peki anakart değişmeme gerek var mı ? Uyumlulukla ilgili bir sorun yaşar mıyım OC yapmayı düşünmüyorum zaten bir de yeni işlemciyi taktıktan sonra bilgisayar açılır mı ? BIOS sonuçta eski işlemciye göre.

Önerileriniz için teşekkürler hocalarım peki anakart değişmeme gerek var mı ? Uyumlulukla ilgili bir sorun yaşar mıyım OC yapmayı düşünmüyorum zaten bir de yeni işlemciyi taktıktan sonra bilgisayar açılır mı ? BIOS sonuçta eski işlemciye göre.
Anakartının modeli ne?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı